2013-as kínai szerelmi horoszkóp
Csalódás vagy szerelem vár?
Kínai horoszkópodból kiderül, mit tartogat neked a Kígyó éve a szerelemben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2013 a Kígyó éve lesz, az ősi kínai bölcsesség pedig úgy tartja, ez az állat szerencsét hoz. Akinek a házába bekúszik, az nem fog nélkülözni.

Ezt értheted átvitt értelemben is, mert a Kígyó éve bőséget hoz, anyagi és érzelmi téren egyaránt. Ha eddig szerelmi gondok gyötörtek, 2013-ben fellélegezhetsz. Nézd meg, mit ígér számodra a kínai horoszkóp.

Patkány

Ha a Patkány jegyében születtél, ez az év elsősorban a pénzügyi stabilitás megteremtéséről fog szólni számodra, és szerencsés leszel az anyagiak terén. Ám a stabil egzisztencia az érzésvilágodat is megváltoztatja, és pozitív változásokat hoz a kapcsolataidban. Megerősíti a szövetségeteket a pároddal, ha egymáshoz valók vagytok, de ha csak kényszerből voltatok együtt, most vége szakad a viszonynak. A szingli Patkányokra idén rátalál a szerelem.

Bivaly

Ha a Bivaly jegyében születtél, izgalmas év elé nézel, mely utazásokkal, rengeteg új élménnyel, tanulási lehetőséggel és szerencsével vár. Az új energiák, melyek körülvesznek, új ismeretségeket hoznak, melyek a régi kapcsolataidat sem hagyják érintetlenül. Minden esélyed megvan egy új szerelemre. A mostani pároddal akkor maradsz együtt, ha valóban erős köztetek a kötelék.

Tigris

Minden szempontból sikeres év vár rád, ha a Tigris jegyében születtél. Ha még nincs párod, valószínűleg rád talál a szerelem, de csak akkor, ha nem menekülsz előle a munkába vagy más elfoglaltságba. Mi tagadás, lesz dolgod bőven, és rengeteg új kihívás vár, de érdemes a kapcsolataidat tenned az első helyre, akár párban élsz, akár egyedül, és nem fogsz csalódni. Megélheted a beteljesülést.

Nyúl

Ha a Nyúl jegyében születtél, romantikus évre számíthatsz. Ha még nincs párod, több emberrel randizol, és többen is keresik a kegyeidet, mire megtalálod az igazit. Jó esélyed van rá, hogy ez még idén megtörténik, és szorosabbra fűzöd a szálakat valakivel. Ha már van párod, ez az év sorsdöntő lehet számotokra, és kiderülhet, hogy valóban összeilletek-e, vagy sem.

Sárkány

Ha a Sárkány jegyében születtél, ez az év nem elsősorban a szerelemről fog szólni számodra, ezért nagyon úgy tűnik, hogy marad a status quo, és nem számíthatsz lényegi változásokra. Most más feladataid vannak az önmegvalósítás és a spiritualitás területén. Sor kerülhet néhány románcra, és szép pillanatokban is lehet részed, de valószínűleg nem ez lesz az elköteleződés ideje.

Kígyó

Ha a Kígyó jegyében születtél, ez a te éved, amikor valóra válthatod régóta dédelgetett álmaidat. Ragadd meg a lehetőségeket, melyeket eléd hoz az élet, és ez a szerelemre is vonatkozik. Ne sajnáld az időt arra, hogy megismerj valakit, mert ha elsőre nem is gondolnád, lehet, hogy ő lesz a párod. Az év második felében komolyra fordulhatnak a dolgok újdonsült pároddal. Ha már van párod, kiegyensúlyozott, harmonikus időszakra számíthattok.

Idén nem árt számodra az óvatosság a szerelemben, mert sok érzelmi csapdát rejtenek új ismeretségeid, de a múltadból felbukkanó ismerősök is bonyolíthatják az életedet. Nem tudod elkerülni a sorsszerű találkozásokat, de igyekezz minél tudatosabban, minél kevesebb játszmával kezelni őket. Ne dőlj be a manipulációnak. Ebben az évben tanulhatod meg mindazt, amire a későbbiekben szükséged lesz ahhoz, hogy hosszú távon is harmonikus párkapcsolatban élj.

Kecske

Ha a Kecske jegyében születtél, ez az év változásokat hoz a kapcsolataidban, illetve a többiekhez való viszonyaidban. A horoszkóp szerint olyasvalakivel pattanhat ki köztetek a szikra, akit eddig pusztán barátnak gondoltál, és aki nagy szerelemnek tűnt, visszaminősül szimpla ismeretséggé. Ebben az évben azonban felélénkülhet a társasági életed is, ami további remek ismerkedési lehetőségeket nyújt.

Majom

Ez az év elsősorban a párkereső Majmoknak lesz szerencsés, számukra várható igazi áttörés szerelmi téren. Ha még keresed az igazit, olyasvalakivel találkozhatsz tavasz-nyár környékén, aki teljesen levesz a lábadról, és ezúttal hihetsz a szívednek, mert a szerelem hosszú távra szól. Ha párban élsz, a kapcsolatotokra általában a harmónia lesz jellemző, de nem ússzátok meg, hogy ne tisztázzatok néhány húsbavágó kérdést.

Kakas

Ez mindenekelőtt a szerelem és a romantika éve lesz számodra, ha a Kakas jegyében születtél. Úgy vonzod a férfiakat, mint a mágnes, akik között akadnak ugyan skalpvadászok is, ám mivel ügyesen kiszűröd a komolytalan jelentkezőket, jó esélyed van rá, hogy megtaláld a párod. Vonzerőd akkor sem hagyja érintetlenül a környezetedet, ha párban élsz. Döntened kell, maradsz, vagy mész.

Kutya

Ha a Kutya jegyében születtél, 2013 sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz számodra, mint 2012 volt, beleértve a szerelmi életedet is. Ha még keresed a párod, jó esélyed van rá, hogy megtaláld azt, akivel hosszú ideig együtt maradsz. Fontos azonban, hogy az új ismeretségeknél ne ítélj elsőre, illetve a külső alapján, mert így igazi kincset szalaszthatsz el. Ha már van párod, ez az év sok megoldandó kérdést hozhat, de úgy tűnik, kitartotok egymás mellett.

Disznó

Ha a Disznó jegyében születtél, ez a párkapcsolat éve lesz számodra. Talán most azt gondolod, rengeteg fontosabb dolgod van, de a sors hamar a magánéletedre tereli a figyelmedet, mégpedig lélekmelengető események formájában. Ha már van párod, magasabb szintű elkötelezettség, házasság várhat. Ha még keresed, olyasvalakit találsz, akivel komolyra fűződik a viszonyotok.

Ezt is szeretjük