2012-es horoszkóp
Mi vár rád a szerelemben és a munkában?
Ha kíváncsi vagy, mi mindent hoz neked a 2012-es év, olvasd el az előrejelzést!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A híresztelésekkel ellentétben a bolygóállások nem jósolnak világvégét 2012-re, ám feltűnhetnek nehézségek és komoly feszültségek az egyes emberek, de akár az országok életében is, ami alapvetően változtathatja meg az addigi berendezkedést.

A 2012-es év kulcsbolygói az Uránusz és a Plútó, melyek forradalmi változásokat hozhatnak a gondolkodásmódban. Ha kíváncsi, mit tartogat számodra az év, olvasd el a horoszkópot!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

2012 a harmónia éve lesz számodra, és learathatod az elmúlt év küzdelmeinek gyümölcsét. A kapcsolataidat segítő energiák támogatják, és, ha egyedülálló vagy, találkozhatsz a nagy ővel. A Jupiter szerencsét hoz a pénzügyeidben, ha eddig kuporgatnod kellett, valószínűleg ez véget ér. A munkádban nem számíthatsz különösebb változásokra, bár szeptembertől talán többet követelnek tőled.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

2012-ben sok pozitív változás vár rád, ami próbára teszi az állandósághoz való ragaszkodásodat, de kedvezőbb körülményeket teremt. Pozitív fordulatok várnak a karrierben, de ehhez az első félévben valószínűleg több, különböző feladatot kell egyszerre megoldanod. Az értékesítés területén sikerek várnak. A magánéletedben kiegyensúlyozottság várható, valószínűleg a szerelmi életed is stabilizálódik. 

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Minden esélyed megvan arra, hogy a karriered szárnyakat kapjon, és kiegyensúlyozottabb legyen a szakmai életed, mint 2011-ben volt, ám sok új feladatban kell részt venned. A szerelmi életed azonban intenzívebb és kalandosabb lesz a horoszkóp szerint, nem kizárt, hogy megoldatlan problémák és megpróbáltatások borzolják a kedélyeidet. Ám, ha türelmes vagy, képes vagy megoldani mindezeket.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

2012-ben örömteli változások várnak szakmai téren, csökkentheted a munkád monotonitását, illetve lehetőséged van, hogy abból profitálj, és abban fejlődj, amit igazán szeretsz. A szerelmi életed intenzívebb lesz, mint 2011-ben volt. Rájöhetsz, hogy korábbi csalódásaid arra voltak jók, hogy tanulj belőlük, de ne tartogasd őket. Ha nyitott vagy, bevonzhatod a párod, ha pedig már van, itt az ideje, hogy elmondd neki, mire van szükséged tőle.  

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A horoszkóp szerint a 2012-es év a kreativitásról szól számodra, és újra felveheted egy elhanyagolt projekt fonalát, mely a szakmai fejlődésedet is segíti. Ugyanakkor háztartással vagy költözéssel kapcsolatos nehézségeid adódhatnak, és a szerelmi életedben is megpróbáltatások várnak. Lehet, hogy szakítást vagy csalódást kell átélned, de ne csüggedj, mert, akinek igazán fontos vagy, azt nem veszítheted el.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Kihívással teli év elé nézel, mely elsősorban a munka frontján tesz próbára. A karrierben és az anyagiakban feszültségekre számíthatsz. Ha teheted, ne most válts munkát, inkább várj türelmesen, míg megfelelő lesz a helyzet. Üzleti ügyekben légy nagyon óvatos, mert kisebb veszteséget jósol a horoszkóp. A szerelmi életed viszont boldogan alakul, és sok támogatásra számíthatsz a szeretteidtől. 

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A horoszkóp szerint ez az év sokkal fényesebb lesz számodra, mint az előzőek, és az életed minden területén elégedett lehetsz. Új kapcsolatok születhetnek, és a szerelemben is szorosabbra fűzheted a szálakat valakivel. Lehet, hogy kedvezően változik a lakókörnyezeted, és alkalmas az év a lakóhelyváltásra. Szakmai téren olyan lehetőséghez jutsz, melyben kamatoztathatod a képességeidet.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A pénzügyek és a család kerül figyelmed fókuszába 2012-ben, esélyes, hogy az év második felében munkahelyet váltasz. Ha teheted, februárban inkább ne írj alá szerződést, mert veszélyes vállalkozásba foghatsz. Január, március és augusztus lehetnek a legszerencsésebb hónapjaid, ekkorra tervezd a vakációt. Áprilisban váratlan hírek érkezhetnek, az év második felében pedig jutalommal ismerik el a munkádat.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Januárban figyelmeztető problémák adódhatnak a munkádban, novemberben pedig nagyobb változásra is számíthatsz a karrieredben. Egészségügyi problémák merülhetnek fel a családban. Érdemes részt vennetek egy alapos kivizsgáláson, hogy megelőzzétek a bajt, és te is tegyél meg mindent, amit csak tudsz, az egészségedért, érdemes minden mást ennek alárendelned. Sok Nyilasnak jelez esküvőt idén a horoszkóp.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ebben az évben többek között az önkifejezésed kap teret, és változások várhatók a magánéletedben, de akár a megjelenésedben is. Pozitív töltéssel kezded az évet, és ezzel imponálsz a környezetednek. Valószínűleg sok kérdésben megváltozik a hozzáállásod, és sok dolgot pozitívabban látsz, mint előtte. Az első félév az átmenet jegyében telik, ezért talán nehezen hozol döntést, de a családod támogatására mindenben számíthatsz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Boldog idők várnak 2012-ben a horoszkóp szerint. A szerelmi életed romantikával és kellemes eseményekkel teli lesz, magabiztosságod és elszántságod pedig biztosítja a karrierbeli sikereket. Júniusban és novemberben számíthatsz jutalomra a munka frontján. Az év második felében kisebb egészségügyi probléma ütheti fel a fejét, ha nem hanyagolod el a kivizsgálást, hamar a végére járhatsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A társasági és az anyagi életed felélénkül 2012-ben, de a horoszkóp arra is figyelmeztet, hogy ne hanyagold el az egészségedet. Januárban pihenhetsz egy keveset, a február pedig kellemes meglepetéseket hoz a magánéletben és a munkában. Április és május alkalmas arra, hogy régi álmodat megvalósítsd, és júliusban rád találhat a szerelem. A második félévben fontos találkozásaid lesznek.

OLVASD EL EZT IS!

maja
  • 2012-es horoszkóp
  • Ezotéria

Maja horoszkóp 2012-re

szerelmi
  • nyugati horoszkóp
  • szerelmi horoszkóp

2012-es szerelmi horoszkóp

Ezt is szeretjük