Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzani
Az elakadt szerelemenergiákat feloldhatod a gyógyító kövek segítségével.

Dia

 	Hegyikristály 	A hegyikristály segít megtisztítani az elmét, felerősíti a gondolatok és a kívánságok energiáit, kiegyensúlyozza az érzelmeket. Vágyaid teljesítéséhez használhatod, de nagyon ügyelj rá, hogy ha kívánsz, ne aggódj azon, vajon megvalósul-e. 	Kapcsolódó cikk: 	Egyetlen egyszerű eszköz, mellyel szerelmet varázsolhatsz »

Hegyikristály

A hegyikristály segít megtisztítani az elmét, felerősíti a gondolatok és a kívánságok energiáit, kiegyensúlyozza az érzelmeket. Vágyaid teljesítéséhez használhatod, de nagyon ügyelj rá, hogy ha kívánsz, ne aggódj azon, vajon megvalósul-e.

Kapcsolódó cikk:
Egyetlen egyszerű eszköz, mellyel szerelmet varázsolhatsz »

Dia

 	Halit 	Ha nem tudod elengedni az exed vagy múltbeli fájdalmak miatt őrlődsz, a halit, vagy himalájai kristálysó segít a múlt rendezésében. Hatására nem fogsz azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha. A legjobb, ha a zuhanyrózsára rögzítesz egy tömböt, és úgy tusolsz, hogy közben a víz átcsurogjon a kristályon. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen jegyben születtél? Ez a kristály hozza el a szerelmet »

Halit

Ha nem tudod elengedni az exed vagy múltbeli fájdalmak miatt őrlődsz, a halit, vagy himalájai kristálysó segít a múlt rendezésében. Hatására nem fogsz azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha. A legjobb, ha a zuhanyrózsára rögzítesz egy tömböt, és úgy tusolsz, hogy közben a víz átcsurogjon a kristályon.

Kapcsolódó cikk:
Milyen jegyben születtél? Ez a kristály hozza el a szerelmet »

Dia

 	Rózsakvarc 	Ha társat keresel, használd a rózsakvarc szerelemvonzó erejét. Viseld magadon vagy tartsd az ágyad mellett, és ismételd el magadban naponta a megerősítést, hogy megérdemled a szerelmet, és készen állsz az új társ fogadására. Hamarosan tapasztalhatod, hogy nyitottabb vagy a szerelemre, mely nem várat magára sokáig.

Rózsakvarc

Ha társat keresel, használd a rózsakvarc szerelemvonzó erejét. Viseld magadon vagy tartsd az ágyad mellett, és ismételd el magadban naponta a megerősítést, hogy megérdemled a szerelmet, és készen állsz az új társ fogadására. Hamarosan tapasztalhatod, hogy nyitottabb vagy a szerelemre, mely nem várat magára sokáig.

Dia

 	Gránát 	A gránát a bizalom megerősítésében segít: akár magadban, akár a férfiakban bizonytalanodtál el, viseld ékszerként. Akkor is hasznát veheted, ha túlzottan kézben akarod tartani az eseményeket, és ellenállsz a változásnak. 	Kapcsolódó cikk: 	9 szerelemcsalogató tárgy »

Gránát

A gránát a bizalom megerősítésében segít: akár magadban, akár a férfiakban bizonytalanodtál el, viseld ékszerként. Akkor is hasznát veheted, ha túlzottan kézben akarod tartani az eseményeket, és ellenállsz a változásnak.

Kapcsolódó cikk:
9 szerelemcsalogató tárgy »

Dia

 	Citrin 	A citrin akkor segít, ha egy kiszemelteddel szeretnéd megerősíteni vagy más szintre helyezni a kapcsolatod. Ha ezt viseled, szorosabbra fűzheted a szálakat kettőtök között, és megnyílhatsz a másik közeledése felé.

Citrin

A citrin akkor segít, ha egy kiszemelteddel szeretnéd megerősíteni vagy más szintre helyezni a kapcsolatod. Ha ezt viseled, szorosabbra fűzheted a szálakat kettőtök között, és megnyílhatsz a másik közeledése felé.

Dia

 	Ametiszt 	Az ametiszt megtisztítja a szíved a negatív energiáktól, segít a lelki béke megteremtésében és a rugalmasság elérésében. Nagy változások idején is hasznát veheted, de akkor is, ha áldozatnak érzed magad valamilyen helyzetben. 	Kapcsolódó cikk: 	Melyik a kedvenc virágod? Rejtett oldaladról árulkodik »

Ametiszt

Az ametiszt megtisztítja a szíved a negatív energiáktól, segít a lelki béke megteremtésében és a rugalmasság elérésében. Nagy változások idején is hasznát veheted, de akkor is, ha áldozatnak érzed magad valamilyen helyzetben.

Kapcsolódó cikk:
Melyik a kedvenc virágod? Rejtett oldaladról árulkodik »

Dia

 	Akvamarin 	Az akvamarin segít megszabadulnod a félelmektől és aggodalmaktól, melyek a szerelemmel, a közelséggel vagy a párkereséssel kapcsolatosak. Bátorságot ad az új élmények átéléséhez.

Akvamarin

Az akvamarin segít megszabadulnod a félelmektől és aggodalmaktól, melyek a szerelemmel, a közelséggel vagy a párkereséssel kapcsolatosak. Bátorságot ad az új élmények átéléséhez.

Dia

 	Smaragd 	A smaragd kiűzi a haragot és más negatív érzéseket, segít megerősíteni a szeretetet a hosszú távú kapcsolatban. A fejlődés köve, mely arra bátorít, hogy ne csak álmodozz, hanem a gyakorlati dolgokat is megtedd.

Smaragd

A smaragd kiűzi a haragot és más negatív érzéseket, segít megerősíteni a szeretetet a hosszú távú kapcsolatban. A fejlődés köve, mely arra bátorít, hogy ne csak álmodozz, hanem a gyakorlati dolgokat is megtedd.

Dia

	Jáde	A zöld színű jáde kő megnyugtatja a forrongó érzelmeket, növeli az önbizalmat és segít önmagad elfogadásában. Támogat az álmaid valóra váltásában, és megóvja a szeretetet a kapcsolatban.	Kapcsolódó cikk:	Ez az idei szerelemhozó talizmánod »

Jáde

A zöld színű jáde kő megnyugtatja a forrongó érzelmeket, növeli az önbizalmat és segít önmagad elfogadásában. Támogat az álmaid valóra váltásában, és megóvja a szeretetet a kapcsolatban.

Kapcsolódó cikk:
Ez az idei szerelemhozó talizmánod »

Dia

 	Hematit 	A fémszínű hematit megerősíti az új szerelmet és megóv az érzelmi sebektől. Szorongáscsökkentő hatása van, és támogat abban, hogy az új kapcsolat kiállja az idő próbáját.

Hematit

A fémszínű hematit megerősíti az új szerelmet és megóv az érzelmi sebektől. Szorongáscsökkentő hatása van, és támogat abban, hogy az új kapcsolat kiállja az idő próbáját.

Dia

 	Kunzit 	A rózsaszín kunzit elhárítja a szeretet útjában álló blokkokat és segít megnyitni a szíved az érzelmek felé. Csökkenti a magányosság érzését. 	Kapcsolódó cikk: 	Mágikus üzenet a nagy Ő-nek »

Kunzit

A rózsaszín kunzit elhárítja a szeretet útjában álló blokkokat és segít megnyitni a szíved az érzelmek felé. Csökkenti a magányosság érzését.

Kapcsolódó cikk:
Mágikus üzenet a nagy Ő-nek »

Dia

 	Malachit 	A malachit az átalakulás köve. Feloldja az érzelmi blokkokat, és hatására más szemmel láthatod a világot, a környezetedben lévő embereket. Segít abban, hogy kitörj a régi mintákból, és eloszlatja a félelmet a kapcsolat útjából.

Malachit

A malachit az átalakulás köve. Feloldja az érzelmi blokkokat, és hatására más szemmel láthatod a világot, a környezetedben lévő embereket. Segít abban, hogy kitörj a régi mintákból, és eloszlatja a félelmet a kapcsolat útjából.

Blog.hu ajánló
Fotó: