A hüvely egészséges illata savanykás, és a férfiakat is ez vonzza - Ezekre figyelj, hogy rendben legyél ott lent
Tippek az egészséges hüvelyért. (x)

nagykep?cikkid=170454&kep=no citrom1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vagina illata általában kissé savanykás, amiről sokan úgy gondolják, hogy rendellenes lehet, de eszedbe ne jusson ez ellen harcolni! A jelenség ugyanis természetes, mivel az egészséges hüvely savas kémhatású. Most pedig kapaszkodj meg: tudományos tény, hogy pontosan ez az illat korbácsolja fel a férfiak szexuális vágyát!

Az intim higiéniát természetesen ne hanyagold el, azonban soha ne a teljes szagtalanítás legyen a célod. Adunk pár tippet, hogyan csináld okosan, hogy mindig vadító és főleg egészséges maradj!

Belső tisztítás és az illatok

Talán nehéz elhinni, de a hüvelyed öntisztuló szerv, ezért csak kívülről kell lemosnod, belül pedig kizárólag akkor, ha az irrigálást - hüvelyöblítést - az orvos írta elő számodra. Ha ugyanis kimosod magad, akkor odaveszhet a hüvely természetes savas pH-ja, amire pedig igencsak szüksége van egy nőnek, hiszen ez a savas közeg nyújt védelmet a kórokozókkal szemben.

A női illat izgatóan hat a pasikra. Vagyis nem érdemes illatosított kozmetikumokat kenned magadra odalent, már csak azért sem, mert ezek a kencék nem egyszerűen irritálják a szeméremtestet, de a hüvelyedbe kerülve felborítják a belső pH-t, amivel máris kaput nyitnak a fertőzéseknek.

Ezt tedd baktériumok ellen

Ha kellemetlen szagú, szürkés vagy áttetsző, bőséges hüvelyi folyást tapasztalsz, joggal gyanakodhatsz arra, hogy bakteriális hüvelyfertőzésed lett. Pontos diagnózist persze csak a nőgyógyász tud felállítani, és a kezelésről is ő dönt, de egy biztos: ilyen esetben nagyon fontos, hogy mielőbb visszaállítsd a hüvelyedben a belső egyensúlyt!

Patikában tudsz beszerezni olyan készítményt, amely segít helyrehozni és fenntartani a savas pH-t. Miután pedig a hüvelyflórádat rendbe tetted, a kórokozók is jó eséllyel visszavonulót fújnak.

Intim bajok?

Baktériumok okozta hüvelyi fertőzések kezelésének és megelőzésének kiegészítésére hasznos segítség a komplex összetételű Vitagyn C hüvelykrém.
A Vitagyn C fő összetevői, a C-vitamin, a tejsav és az ezüst révén gondoskodik a hüvely természetes védelmi rendszerének helyreállításáról, illetve fenntartásáról és elősegíti a hüvely egészséges egyensúlyának biztosításában fontos szerepet játszó tejsavbaktériumok szaporodását. Ezáltal megelőzi - akár a terhesség ideje alatt is - a bakteriális hüvelyfertőzésnek kedvező feltételek kialakulását.
___________________________________________________________
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Nem mindegy a törlési irány, de a bugyifajta sem!

Tartsd észben, hogy a toaletten mindig csak elölről hátrafelé töröld magad! Így elkerülheted, hogy a bélrendszerben tanyázó baktériumok megfertőzzék a hüvelyedet. Ha betartod a helyes irányt, számos hüvelyi fertőzést ki tudsz védeni.

Sokkal egészségesebb műszálas helyett inkább jól szellőző pamut fehérneműt viselned. Egy szintetikus anyagú bugyi ugyanis könnyen befülled, az így kialakuló nyirkos közeg pedig ideális a kórokozók szaporodásához. A csipkecsodákat tartogasd inkább a randikra.

A tanga pedig egészségtelen is lehet: nagyon szexi ruhadarab, de a női gáttájékon csúszkálva bármikor átszállíthatja a bacikat a végbélnyílás felől a hüvelyedbe. Ha odafigyelsz erre a néhány apróságra, és ügyelsz arra, hogy a hüvelyflórád ép és egészséges maradjon, nagy valószínűséggel elkerülnek majd a fertőzések.

Ezt is szeretjük