Csak egy cseppnyi időt szánj a cseppekre!
A legjobb megoldás
A vizelettartási problémák egyre több nőt érintenek, de ne aggódj, van megoldás! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Én is egyike vagyok azoknak, akik a mai modern nők rohanó mindennapjait élik. Szaladás reggel a gyerekekkel az oviba, iskolába. Rohanás a munkába reggel majd délután a boltba bevásárolni, mielőtt bezár.

Nem csoda, hogy ha az apróságnak tűnő bosszantó cseppekkel nincs ideje az embernek foglalkozni, vagy eszébe sem jut, hogy kellene. Pedig ha időben teszünk az akaratlanul elcseppenő vizelet ellen, a sebesen pergő hétköznapok akadályait is könnyebb áthidalni. Én tudom, mert megtettem.

 

Amikor észrevettem, hogy akaratomon kívül el-elcseppen a vizeletem, legbelül szörnyen kínosnak éreztem, hogy ilyen szoktalan és zavarba ejtő problémám van. Ennek ellenére magamnak sem vallottam be, hogy a helyzet odafigyelést kíván és megoldást kellene keresnem a kezelésére. Gondoltam, az a néhány csepp nem számít, majd tisztasági betéttel megoldom a helyzetet, hisz az úgyis mindig van otthon.

 

Őszintén bevallom, kudarcot vallottam. A vékony kis betét ha éppen nem ázott át, attól tartottam, hogy a vizelet hamarosan árulkodó szagokat kezd majd árasztani. Előfodult, hogy a kis balesetem után úgy éreztem, átázott a betétem, így kénytelen voltam afféle bozótharcosként túlélőcsomaggal közlekedni - cserebetét, cserebugyi, nedves törlőkendő, nejlonzacskó az átnedvesedett bugyinak -, és GPS nélkül is rekord idő alatt odatalálni a legközelebbi nyilvános vécéhez.

Még jó, hogy a munkám miatt rengeteget használom az internetet, mert ott találtam rá arra a speciális betétre, amit az elcseppenő vizelet felszívására fejlesztettek ki.

Rendeltem egy ingyenes termékmintát, kipróbáltam, aztán mentem is a gyógyszertárba, hogy beszerezzek belőle egy egész csomagot. Meglepődtem, hogy ahhoz képest, hogy speciális betétről van szó, teljesen elfogadható volt az ára. Azóta egy lépést sem teszek nélküle. Ez a betét ugyanolyan pici, vékony, észrevétlenül viselhető, mint egy tisztasági betét, ám rendelkezik egy csomó speciális tulajdonsággal. Például, biztonságosan felszívja és megköti az elcseppenő vizeletet, nem ázik át, száraz marad, és még a szagokat is semlegesíti. Segítségével tökéletesen biztonságban érzem magam, mert tudom, ha történik is baleset, senki nem vesz észre semmit.

Ma már semmi nem akadályoz meg abban, hogy kánikulában felhúzzam a kedvenc fehér szoknyámat, hiszen biztonságban vagyok. Megtanultam, hogy sokkal könnyebb az élet, ha időben segítség után nézek ha problémám akad, mert megoldás mindig van, csak egy cseppnyi időt kell találni a megkeresésére!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1790783&banner=1790802&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük