Görcsös fejfájás: 7 hétköznapi étel, ami leggyakrabban kiváltja
A sajtok, a savanyú káposzta vagy a pácolt húsok felelősek lehetnek a fejfájásért.
A fejfájás kialakulhat a stresszes hétköznapok eredményeképpen, okozhatja betegség, de olykor a táplálkozás felel érte. Az aminokban gazdag élelmiszerek vagy a koffein könnyen kiválthatják a lüktető fájdalmat. Lapozd át az alábbi galériát, és ismerd meg azokat az ételeket és italokat, melyek összefüggésben állhatnak vele.
Jógával a fejfájás ellen
A visszatérő fejfájás megszüntetésében segíthet a jóga, mely oldja a testben felgyülemlett feszültséget.
OLVASD EL EZT IS!
- gyümölcs
- tojás
Ezeket edd fejfájás ellen! 8 bevált hétköznapi élelmiszer
- élelmiszer
- táplálkozás