Ettől öregszik a bőröd
Vedd fel a harcot a ráncokkal!
Alapozó és drága krémek helyett íme, egy valódi hatékonysággal rendelkező megoldás.

Bár az öregedés nem megállítható folyamat, helyes életvitel mellett lassítható, így nemcsak egészséged, de fiatalságod és szépséged is tovább megőrizheted. Nehéz azonban felvenni a harcot a bőrt károsító tényezőkkel.

Az oxidatív stressz akkor következik be, ha túlsúlyba kerülnek a szabadgyökök a szervezetben, ezek pedig károsíthatják a DNS-t, a fehérjéket és a zsírokat. A túlsúly, a dohányzás és az erős ultraibolya sugárzás növeli az oxidatív stressz kialakulásának esélyét, mely nemcsak a bőr öregedésében játszik szerepet, de akár tumorokat is okozhat.

Mit tehetsz a bőrödért?

A szervezet kollagéntermelése a 30. életév után lassulni kezd, megjelennek az első apróbb ráncok és a bőr is sokkal szárazabbá válhat. A pigmentet termelő melanociták is ebben az időszakban kezdenek el kiégni, így fakóbb és sápadtabb lesz a tükörképed, mint a húszas éveid közepén. Bőröd már nem tud úgy védekezni a napsugárzás ellen, ezért pigmentfoltok jelennek meg, főleg az arcon és a kezeken.

A ráncos, foltos és érdes tapintású bőr tehát mind az oxidatív stressz számlájára írható, létezik azonban megoldás minderre. Mivel a bőr öregedésében 80 százalékban a napsugárzás tehető felelőssé, a legfontosabb a megfelelő védelem használata.

A szépséged megőrzésében nagyszerű társad lehet az E-vitamin, mely rugalmassá teszi a bőrt, segít a hámszövet regenerálódásában és az öregedés lassításában. Ahhoz, hogy az E-vitamin segítségével megelőzhesd a bajokat, nem kell bonyolult praktikákhoz folyamodnod.

Ennek a vitaminnak a legjobb forrásai a növényi olajok, a dió- és mogyorófélék, de a levélzöldségekben, a húsban, a májban és a tojásban is elegendő mennyiség található.
C-vitaminnal együtt fogyasztva növelik egymás hatékonyságát.

Tippünk: Ha egészséges vagy az kívülről is meglátszik. Egészséged megőrzésében a Béres Csepp Extra is segítségedre lehet.
Ezt is szeretjük