Forradalom a fogínyvédelemben
Stannous Complex
Sok ember nem is tudja, milyen sokféle baktérium élhet a szánkban. A tudósok szerint akár 500 féle! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerencsére azonban a többségük nem ártalmas. Mégis, a baktériumok túlszaporodása, ami lepedék formájában jelentkezik, veszélyes mind a fogakra, mind az ínyre, az ínybetegségek pedig megbetegíthetik az egész szervezetet. Ez úgy fordulhat elő, ha egy veszélyes baktérium a sérült, vérző ínyen keresztül a véráramba kerül, és így más szervekhez is eljut.

A fogínybetegségek és a kardiovaszkuláris megbetegedések közti kapcsolat már tudományosan is bizonyított. Ez azt jelenti, hogy hiába él egészségesen, figyel oda az étkezésére és mozog eleget valaki, ha ínybetegségben szenved, akkor megnő a szívinfarktus kockázata.

Fogínybetegségek - nemzeti probléma

A fogínyproblémák a felnőtt magyar lakosság nagy részét érintik. A nemzeti Szájegészségügyi Tanulmány szerint a magyarok 62 százaléka szenved gyulladt ínytől! A fogínybetegségek nem egyik pillanatról a másikra alakulnak ki, így, ha vérzést tapasztalsz fogmosáskor, vagy ínyed duzzadt, irritált, vedd komolyan a jeleket! Sokan azt hiszik, hogy az ínyproblémák és a vérzés a túl erőteljes fogmosás következményei, míg az igazság épp az ellenkezője. Az íny azon baktériumok túlszaporodása miatt vérzik és betegszik meg, amelyeket nem távolítunk el időben és megfelelően a napi szájápolás során.

Stannous Complex

A fogorvosok szerint az íny egészségének megőrzéséhez és a betegségek megelőzéséhez a kulcs a megfelelő szájápolási higiénia, és a megfelelően megválasztott fogkrém, ami innovatív hatóanyagokat tartalmaz. A tudósok már 50 éve felismerték, hogy az ón jótékony hatással van a fogak és az íny egészségére, mégis, a felfedezés ellenére sok évig nem használták a száj egészségéért folytatott harcban.

A Procter & Gamble tudósai 15 éven át dolgoztak fáradhatatlanul azon, hogy az óntartalmú formulát stabilizálják. Több évnyi klinikai kutatás és szabadalmak regisztrálása után áttörő felfedezést tettek, megalkották a Stannous Complex formulát, ami a blend-a-med Pro Expert Clinic Line Gums Protection fogkrémben található meg. A Stannous Complex technológia igazi áttörés a szájápolásban, mely két jótékony hatással is bír: nem csak a baktériumok elleni küzdelemben segít, de a gyulladást okozó toxinok számát is csökkenti. Klinikailag bizonyított, hogy megőrzi az íny egészségét és megelőzi a további ínyproblémákat - már négy hét alatt.

A fogkrém mellett egy egész termékcsalád áll rendelkezésére, melyek együtt alkotják a blend-a-med Clinic Line Gum Protection System-et: Oral-B Pro-Expert Clinic Line fogselyem és szájvíz, valamint az Oral-B Pro-Flex fogkefe.
Azért, hogy fogínyed egészségét megőrizd, naponta kétszer, legalább két percig moss fogat, és évente egyszer menj el fogorvosi ellenőrzésre!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2165716&banner=2165709&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük