Így is gyógyítható a rák? Ezt kell tudni az alternatív módszerekről
Nagyon komolyan meg kell szűrni az információkat, külső segítséget, tanácsokat.

nagykep?cikkid=167312&kep=rakkezeles1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alternatív módszerekkel az orvostudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható meg a rák. Nincs olyan orvosi bizonyítékokon nyugvó, a hivatalos kórházi és gyógyszertári forgalmon kívül beszerezhető készítmény vagy termék, melyről tudományos hitelességgel bizonyították volna, hogy képes gyógyítani a rákot.

Nincs alátámasztva az sem, hogy bármely stádiumot képes visszafordítani, vagy pozitív irányba befolyásolni magát a daganatos folyamatot olyasvalami, ami gyógyfű, vitamin, ásványi anyag, nyomelem, tea, gomba, mágneses eszköz vagy ezoterikus tárgy.

Könnyű a beteget és családját hitegetni

A súlyos betegeknek, különösen a daganatos betegeknek és családtagjaiknak előszeretettel kínálnak különféle étrend-kiegészítőket, gyógyhatásúnak hirdetett termékeket, vitaminokat. A gyógyszerként nem törzskönyvezett étrend-kiegészítők esetén törvény tiltja, hogy azoknak hirdetésekben gyógyhatást tulajdonítsanak.

A termékforgalmazók jártasak a jogban, ezért általában nem közvetlen kijelentésekkel dolgoznak, hanem úgy fogalmaznak, hogy abban büntetőjogilag ne lehessen kivetnivalót találni. A célközönség tagjai mégis azt hallják ki az üzenetekből, hogy megéri számukra megvásárolni az adott terméket.

Termékbemutatókon is próbálnak meggyőzni

Bevált módszer például, hogy hirdetésekben, termékbemutatókon olyan embereket szólaltatnak meg, akik elmondják, hogy az adott készítmény szedése mellett milyen kedvező tapasztalatot szereztek. Ha feltételezzük is, hogy igaz egyáltalán a beépített ember története, az egyéni tapasztalat sohasem orvosi bizonyíték. Nem ismertek a leletek, a körülmények, a reklámozott szer melletti egyéb gyógyszeres kezelések.

Egy daganatos betegség terápiás javaslatát több szakorvosból álló onkológiai munkabizottság, egy onkoteam állítja fel. Birtokukban van valamennyi képalkotó, patológiai és laboratóriumi lelet, valamint a beteg személyes jellemzőinek ismerete is. Ez nem helyettesíthető azzal, hogy egy vásárlásra ösztönző rendezvényen valaki ismeretlenül meggyőzi a beteget vagy a hozzátartozóját arról, hogy érdemes számára egy készítményt beszedni vagy egy eszközt használni.

Mellékhatások enyhítését is ígérgetik

Más termékeket azzal reklámoznak, hogy általuk könnyebbé válhat az onkológiai terápiák átvészelése. Ugyanakkor a kezelőorvos által is részletesen tárgyalt szupportív kezelések körébe tartozó orvosi terápiák arra hivatottak, hogy segítsenek a daganatos betegség tüneteinek csökkentésében és a mellékhatások kivédésében.

Hatékony gyógyszerek állnak rendelkezésre a hányinger csökkentésére, a fáradékonyságot is okozó vérszegénység orvoslására, az immunrendszer részeként funkcionáló fehérvérsejtek számának célzott növelésére és a fertőzések kockázatának csökkentésére. A daganatos betegséggel összefüggő fogyást ellensúlyozni képes különféle gyógytápszerek szintén felírhatóak orvosi vényre. További információkkét érdemes felkeresned a Rákgyógyítás.hu weboldalát

Ezt is szeretjük