Megosztotta az örömhírt! Kisfiúval várandós a TV2 népszerű sztárja

Szorcsik H. Viktóriát elkísérte az Aktív stábja is az ultrahangvizsgálatra, ahol kiderült, kisfia születik majd.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk a váratlan örömhírről, amikor augusztusban kiderült, hogy Szorcsik H. Viktória babát vár, akinek megszületését február elejére várják.

- Azért azt érezni, hogy a saját gyermeked növekszik a hasadban, és hogy mekkora és milyen, az egy csodálatos dolog - nyilatkozta terhessége kapcsán néhány héttel ezelőtt.

Kisfia születik

A Jóban Rosszban csinos színésznője néhány nappal ezelőtt kedvesével és leendő anyósával ultrahangvizsgálaton járt, ahová elkísérte őket az Aktív stábja is, hogy megörökíthessék a pillanatot, amikor kiderül, fiú vagy lány-e a kisbaba.

Mindannyian meghatódva figyelték a kijelzőt, ami megmutatta a pocakban növekvő magzatot, majd mikor kiderült, hogy Vikinek kisfia lesz, a könnyeiket is alig tudták visszatartani.

A 19 éves sorozatsztár terhességének bejelentése után azonban nem sokkal később kiderült, hogy alacsony testsúlya miatt veszélyeztetett terhes, orvosa tanácsára pedig szigorúan pihennie és gyarapodnia kellett.

Távozott a sorozatból

Szorcsik H. Viki ezért úgy döntött, hogy leendő gyermeke egészségének érdekében távozik a TV2 népszerű szappanoperájából, ahol jövő hét végéig találkozhatnak még vele a nézők.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- 47 kiló voltam, amikor megtudtam, hogy teherbe estem, és most vagyok 53 kiló, ezt a mérleg mutatja, úgyhogy megvan az a pár kiló, ami hiányzott - újságolta örömmel a leendő anyuka.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Viki 26 éves barátja egyelőre nem nyilatkozott kedvese terhessége kapcsán, de most kivételt tett, és megosztotta a nézőkkel érzéseit az apasággal kapcsolatban, aminek nagyon örül.

- Leírhatatlan, de egy kicsikét szokatlan is még, én ilyen vizuális típus vagyok, hogyha meglátom, majd akkor - osztotta meg érzéseit a nézőkkel Klötzl András.

Ezt is szeretjük