9 évig vártak! Valentin-napon állt oltár elé hazánk népszerű sztárpárja

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt Valentin-napon duplán ünnepel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogyan Hollywoodban, úgy a hazai sztárvilágban is rengeteg példa van arra, hogy a magánéletet és a közös munkát össze lehet egyeztetni - elég csak az évtizedek óta boldog házasságban élő Rékasi Károly-Détár Enikő párosra vagy Szinetár Dóráékra gondolni.

A musicalek világában népszerű Polyák Lilla és Homonnay Zsolt még a Színház- és Filmművészeti Egyetemen szeretettek egymásba. Nem csupán a magánéletben alkotnak 14 éve egy párt, a színpadon is gyakran láthatjuk őket együtt.

Dupla ünnep

Legutóbb a Madách Színház Valentin-napi Szerelemkoncertjén, a Végtelen szerelemben énekeltek - többek között Gallusz Niki és Feke Pál társaságában.

A Valentin-nap egyébként, mint kiderült, számukra dupla ünnep, hiszen éppen akkorra esik egyik házassági évfordulójuk is. Ugyanis, nem éppen szokványos módon, a polgári és egyházi esküvőjük között kilenc év telt el - közben pedig született két kisfiuk.

Első alkalommal 2000. február 11-én mondták ki egymásnak a boldogító igent, és később ezen a napon szerették volna egyházi esküvőjüket is megtartani. Ám 2009-ben a 11-e szerdára esett, szombaton viszont éppen 14-e volt, így történt, hogy végül a szerelmesek ünnepén álltak az oltár elé.

Prózát is játszana

Még abban az évben megjelent első közös albumuk Ketten címmel, mely elérte az aranylemez fokozatot, de második korongjukra sem kellett egy évnél többet várni: 2010 októberében debütált a Két szív.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindkettőjüket elsősorban zenés darabokban láthatjuk, ám, mint Polyák Lilla a Feminának elárulta, prózai szerepeket is szívesen vállalna.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Prózai szakon végeztem az egyetemen, nagyon szeretnék több prózát játszani, de úgy alakult, hogy eddig főleg zenés feladatok találtak meg. Éppen ezért örültem, hogy az utóbbi pár évben nyaranta forgathattam - mesélte a gyönyörű színésznő, akit 2010-ben a Gézengúzok című sorozatban és az Igazából apában is láthattak a nézők.

Fotók: www.polyak-homonnay.hu

Ezt is szeretjük