13 év után nem bírta tovább! Hát ezért lépett ki Judy a Groovehouse-ból

Judy az RTL Klub Reflektor magazinjában mesélt végleges döntéséről.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Groovehouse kétségtelenül a magyar poppiac egyik meghatározó csapata volt a kilencvenes évek második felétől az ezredforduló utáni évekig.

Az 1997-ben alakult trió, mely néhány évvel később Judy és Zsolti duójára zsugorodott, olyan dalokkal örvendeztette meg a közönséget, mint a Hajnal, a Vándor, a Hol vagy, nagy szerelem? vagy éppen az Ébredj mellettem.

Ám hiába a díjak, a sikerek és a rajongók szeretete, Judy 13 év után úgy döntött, hogy nem folytatja tovább az éneklést ebben a formában.

Nem folytatja tovább

Minderről egyebek közt az RTL Klub Reflektor magazinjában is beszámolt, és azt sem hallgatta el, hogyan jutott végül erre a szilárd elhatározásra.

A műsorban természetesen felidézték azt a bizonyos, csaknem tragédiával végződött balesetet is, melynek következtében Judy 31 alkalommal feküdt kés alá, hogy többé-kevésbé rendbe tegyék arcát és egyéb roncsolódott testrészeit.

Bár eleinte úgy tűnt, örökre abba kell hagynia az éneklést, végül a 36 éves énekesnő szívósságának köszönhetően a karambolt követő években a Groovehouse sikert sikerre halmozott.

Ugyanakkor Judy a Reflektor riporterének elismerte, Zsoltival, aki annak idején az autót vezette, és aki kisebb sérülésekkel megúszta az ütközést, soha nem sikerült érdemben átbeszélniük a történteket.

Párja támogatja

Így aztán ennyi év elteltével sem tudták teljesen maguk mögött hagyni annak az 1998. decemberi 14-ei éjszakának az emlékét.

Emellett pedig Judy egyszer csak a kiégés jeleit kezdte tapasztalni magán, és rá kellett jönnie, hogy már nem élvezi azt, amit csinál - erről pedig Zsoltinak, valamint a menedzserüknek is beszámolt.

Az utóbbi évtizedek kedvenc magyar sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Én egyszer csak ezt megelégeltem és úgy éreztem, hogy ez nekem nem lesz jó. Valahogy úgy tűnt, mint ha egy állóvízben lennék, és az volt az érzésem, hogy nem mozdulok sem előre, sem hátra. Elmondtam nekik azt, hogy szerintem szükségem van arra, hogy legyen itt egy stop, mert ebben már nem tudom azt érezni, hogy hozni tudom a maximumot, és nem akarok senkit sem átverni - idézte fel.

Bár Zsolti egy ideig még reménykedett, hogy meggondolja magát, Judy hajthatatlan, és ebben párja is támogatja. Hogy mihez kezd, arról egyelőre nem árult el konkrétumot, de valószínűleg továbbra is énekesnőként szeretne örömet szerezni a közönségnek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Szeretnék pozitív dolgokról énekelni, nem arról, hogy szakítunk, hogy elhagynak, hogy vége az életemnek, szeretnék olyan dolgokról énekelni, ami sokkal közelebb áll a szívemhez - mesélte.

Fotó: groovehouse.hu

Ezt is szeretjük