Táskás szemekkel is rendkívül bájos Eva Mendes

Bizonyító fotók

A szépséges latin sztárt a Velencei Filmfesztiválon kapták lencsevégre, ahol meglehetősen fáradtnak tűnt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néha bizony még a tökéletesnek tűnő sztárszépségeknek is lehet rossz napja. Remek példa erre az egyébként bombázó latina, Eva Mendes, aki a minap olyan táskás szemekkel jelent meg a Velencei Filmfesztiválon, hogy azok már retikülnek is elmentek volna a hóna alatt.

Még így is vonzó

Bár egy ilyen nagyszabású eseményen rendszerint stylistok és sminkesek hada zsongja körbe a hírességeket, Mendes kisasszony valahogy kimaradhatott a szórásból.

Különben biztosan bevetnek valami rafinált módszert, amitől egy csapásra felszívódott volna a szeme körüli duzzanat. Vagy ki tudja, lehet, hogy úgy gondolták, ezen már úgysem tudnak segíteni - egyébként is, a színésznő még így is rendkívül bájos.

Mindenkit lenyűgöz a szépsége

Akárhogy is, a 35 éves filmsztárt egyáltalán nem zavarta, hogy alig lát ki a szemén, bájosan pózolt Dolce és Gabbana-ruhájában a vörös szőnyegen.

Szokás szerint remek választásnak bizonyult bikavadító piros öltözéke, nem véletlenül szerepel évek óta a legjobban öltözött hírességek listáján.

Mendes egyébként a Baaria vetítésén vett részt, amit a rendezvényen mutattak be - Giuseppe Tornatore rendező filmje a harmincas évektől egészen napjainkig tárja a nézők elé Szicilia történelmét.

Különlegessége, hogy mintegy hétmilliárd forintnyi összegből készült, ami egyedülálló az olasz filmek között, ráadásul húsz éve nem nyitotta meg a Velencei Filmfesztivált hazai alkotás.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám a színésznő természetesen legfrissebb saját moziját is népszerűsíti Itáliában. A Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans című Werner Herzog-alkotás olyan nagyszerű színészeket vonultat fel, mint Nicholas Cage és Val Kilmer.

Az 1974-es születésű Eva Mendes nem csak szép, de tehetséges is. A kilencvenes évek végén bukkant fel epizódszerepekben, majd a 2001-es Kiképzésben már Denzel Washington oldalán játszhatott.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Azóta igyekszik komolyabb szerepeket is vállani a cicababa-karakterek helyett, és mindig ügyel arra, hogy neves sztárokkal legyen egy filmben. Az éjszaka uraiban Joaquin Phoenix, a Nők című vígjátékban pedig Meg Ryan és Annette Benning mellett jelent meg a vásznon.

Ezt is szeretjük