Megszólalt az érintett! 7 hónap után ezért szakított párjával az RTL Klub sztárja

Balogh Edina és Mártha Imre tavaly nyáron kezdett járni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Balogh Edina mindössze néhány hónap párkapcsolat után szakított kedvesével, Mártha Imrével, árulta el az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Mi is beszámoltunk róla, amikor kiderült, hogy a Barátok közt gyönyörű színésznője tavaly nyáron összejött a Magyar Villamos Művek egykori igazgatójával - nem sokkal azután, hogy véget vetett egy három és fél éves kapcsolatnak.

Szépen alakultak a dolgaik

Akkori vallomása szerint az üzletember nem játszott szerepet a szakításban, bimbózó románcukról pedig nem nagyon akart nyilatkozni, annyit azonban végül hajlandó volt elárulni, hogy már voltak együtt nyaralni!

Aztán nem sokkal később mindketten örömmel adtak hangot boldogságuknak, bemutatták egymást a szüleiknek, és habár az eljegyzés nem történt meg, meg voltak róla győződve, hogy ez a kapcsolat hosszútávra szól.

Kívülről nézve tehát úgy tűnhetett, hogy minden a legnagyobb rendben van közöttük, ám ahogy teltek a hónapok, úgy romlott meg a kapcsolatuk fokozatosan, amiről Nádor Kinga megformálója tájékoztatta a nézőket.

Közös megegyezés

Vallomása szerint nem arról van szó, hogy valamelyikük elhagyta volna a másikat, a szakítás ugyanis közös megegyezés volt. Edina szerint ugyanis az elmúlt hónapok során túlzottan ellaposodott és kihűlt a kapcsolatuk, ezért kellett ezt a döntést meghozniuk.

A Barátok közt színésznői

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hozzátette azonban, hogy ez nem jelenti azt, hogy mindennek vége köztük, hiszen nagyon intenzíven élték meg ezt a románcot, a hét hónap számára például felér két évvel is, a szeretet pedig azok után is megmarad közöttük, hogy különváltak útjaik.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Azt sem rejtette véka alá, hogy nehéz volt ezt az elhatározást meghozniuk, hiszen nagyon szeretik egymást. Ami pedig a jövőt illeti: két komoly kapcsolat után most egy darabig biztosan nem akar újat, de azt sem titkolta el, hogy bármit hozhat a holnap.

Balogh Edina 2003-ban nyerte meg a Miss Hungary szépségversenyt, és egy évvel később tűnt fel az RTL Klub népszerű szappanoperájában, amelynek a mai napig egyik állandó szereplője.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük