Egy kosárnyi ropogós finomságnak lehetetlen ellenállni. A stanglik, perecek, sós nassolnivalók tárháza szinte kimeríthetetlen. Vendégváró aprósüteménynek hűtés nélkül is sokáig frissek maradnak, így ha hétvégén bulit rendezel, de munka után nincs kedved a konyhában sündörögni, már egy héttel előtte gondoskodhatsz sörkorcsolyáról.

A stangli könnyű ropogtatnivaló, akár sós, szezámmagos, vagy sajtos ízesítéssel készíted. Ha egy tepsivel sütsz, akár az összes variációt kipróbálhatod, a lényeg az alaptészta és a sütési idő.

A káposzta köztudottan nagyon egészséges és vitamindús zöldség, ezért a téli időszakban tápláló finomságként szolgál. Ha reggelire készítesz kifliket a klasszikus sajtos-baconös ízesítést ajánljuk.

A perec az egyik kedvenc sós csemegéje felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Készítheted durva tengeri sóval megszórva vagy a hagyományos sajtos változatot.

Kenyeret szinte minden nap fogyasztunk, ezért néha nem árt egy kis változatosság. Az illatos töltött kenyér az egész család kedvence lesz majd. Tegyél egy próbát!

A sós muffinok is nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerűen és gyorsan elkészülnek, ráadásul pillanatok alatt meleg ételt tehetsz az aszatlra. A húsos változat is isteni, de ha éppen valami zöld ízre vágysz, készítsd el a medvehagymás-sajtos muffint.

A palacsinata remek alapanyag akár sós, akár édes desszertet szeretnél. Tölheted sonkával és sajttal is, így nagyon tápláló főételt kapsz.
Képes receptek! 7 mennyei bögrés süti
Nem akarsz egy egész tepsi süteményt sütni, de mégis nassolnál valamit? Íme, a megoldás.
Képes receptek! 7 mennyei bögrés süti
Nézegess képeket!
Elolvasom