A legjobb krumplis köretek: egyszerűek és nagyon finomak
Készíts a krumpliból különleges és extra köreteket! Ezek a legjobb variációk.
Krumpli mindig lapul a kamrában, viszonylag olcsó, és nagyon ízletes ételeket készíthetsz belőle. A krémes püré vagy az egyszerű sült krumpli is népszerű, ám miért ne hoznál ki belőle sokkal többet? Törd meg az egyhangú repertoárt, nézz újdonságok, izgalmas variációk után!
A krumplit százféleképpen sütheted, olajban, tepsiben, a legkülönfélébb formákban, más zöldségekkel együtt, de főzve, pürésítve is kiváló. Sőt, még diétázhatsz is vele. A legtöbb köret ráadásul villámgyorsan összedobható, és egyikhez sem kell semmilyen tapasztalat. Némelyik akár már önálló fogásként is megállja a helyét. Ezekkel az új, egyszerű, ám annál nagyszerűbb krumplis ételekkel bárkit elkápráztathatsz.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- sütemény
- szilva
A legfinomabb piték gyűjteménye képpel és receptekkel
- tojás
- liszt
A legfinomabb bundák, amik a húsra kerülhetnek
- sertéshús
- kolbász