Heti horoszkóp szeptember 23-tól 29-ig: a Halak pénzügyei jóra fordulhatnak, a Szűz elérheti célját

Mozgalmas és szerencsés lehet a most induló hét.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre hűvösödik az idő, de ne vackoljunk be a négy fal közé, érdemes inkább jókora sétákat tenni a szabad levegőn, ha csak mód van rá. A pokróc, a forró tea és a filmek ráérnek ezután.

Persze, a munka mindenkit kötelez, de motiváló lehet, hogy sokak pénzügyei vesznek most jó irányt. A szerencse alapvetően sokak mellé odaszegődik a héten, úgy a célok elérésében, mint a szerelemben is.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Igazad bizonyítására, bizonygatására kényszerít egy helyzet. A kellemetlenségből úgy jöhetsz ki jól, ha intelligensen meghallgatod a másikat, és az eltérő vélemények szabadságára hivatkozol. Pároddal a kezdeteket idéző randi várhat, szingliként egy randimeghívás olyan illetőtől, aki kifejezetten meglep. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A napokban végre sok mindenben sikerül utolérned magad a tennivalóiddal, így több időd maradhat magadra. Ez jót tesz egyedül és párban is. Kedveseddel remekül működhet most a kommunikáció, és egy fontos kérdést át is tudtok beszélni. Ha szingli vagy, kiegyensúlyozottságod még vonzóbbá tesz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Az őszbe forduló idő valószínűleg nem a kedvenced, ez pedig levertté tehet. Igyekezz meglátni szépségeit: a színes falevelek, csinos kabátok és a forró tea szürcsölgetésének öröme például sokat lendíthet kedveden. Szerelmi életedben pozitív energiák szövik most a szálakat, párban és egyedül is. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Munkahelyeden sok feladat tornyosulhat, de te át fogod látni, mit és hogyan csinálj. Álláskeresőként most csőstül jöhetnek az érdekes ajánlatok. Kapcsolatodban némi féltékenység bontakozik ki egy régi pár miatt. Erről fontos őszintén beszélnetek. Szingli vagy? Exed vagy régi jelölted jöhet ismét képbe. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy rendelt vagy vásárolt termékkel pórul járhatsz. Ne légy hiszékeny, ez vihet most tévútra. Kapcsold be alvó receptoraid is, hogy felismerd, ha át akarnak vágni. Kedveseddel a humor jegyében telnek a következő napok. Ha egyedülálló vagy, egy szórakozóhelyen a nevetéseddel fogsz meg valakit. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Kitűzött célodat, hála a kitartásodnak, most elérheted. Büszkeséggel tölt el az eredmény, de próbálj szerény maradni. Ez főleg akkor igaz, ha a munkatársakkal szemben nyilvánulsz meg. Pároddal felerősödnek, szinte perzselnek a szexuális energiák. Ha nincs párod, szexi kisugárzásod most igen vonzó a pasiknak. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Bosszúság érhet, mert valami a tervtől eltérően sül el. Ne bánkódj, inkább igyekezz kihozni a legjobbat a kialakult helyzetből. Szerelmed türelmed kérheti valamiben. Próbálj empátiát gyakorolni. Ha nincs párod, már tűkön ülhetsz, de a szerelem sajnos nem megrendelésre jön. Hamarosan érkezik a fordulat! Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A héten kissé fáradékony lehetsz. Az ősz elérkezte jöhet így ki rajtad. Próbáld minimalizálni a tennivalókat, és maximalizálni a pihenőidőt! Párkapcsolatodban romantika uralkodik, összebújós esték egész sora vár. Ha még egyedülálló vagy, a csendes bekuckózás viszont nem kifizetődő: mozdulj ki legalább egy este, adj esélyt magadnak! Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valaki szívességet kérhet, aminek  a teljesítése számodra járhat lemondással. Mérlegelj, és ha úgy érzed, mondj nemet: a dolgokat egyedül te tudod rangsorolni. Szerelmeddel egy közös kiruccanás ötlete merülhet fel. Ha nincs párod, a munkahelyeden bonyolódhatsz flörtbe. Légy megfontolt! Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jó hírekkel indul a hét, egy már-már feladott álmodhoz kerülhetsz egy lépéssel közelebb. Szerelmed egy reakcióját félreértheted, ezt feltétlen beszéld meg vele. Ha nem teszed, a helyzet tüskét hagyhat benned. Ha még keresed a párod, akkor most nézz szét egy társkereső oldalon: valakivel összehozhat a sors. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Korábbi jó döntésed most hozza meg gyümölcsét. Ez is bebizonyítja neked, hogy a megfontoltság kifizetődő. Pároddal kisebb vita várható, de ne aggódj, végül az egész nevetésbe fulladhat. A humor átsegít a dolgon. Nincs párod? Akkor valaki a napokban azon törheti a fejét, változtat ezen: egyelőre titkon csodál. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ha eddig volt olyan anyagi gond, ami nyomasztott, most enyhülhet a baj, mivel pénzügyeidben felívelésre számíthatsz. Ezt, ha munkádból kifolyólag tapasztalod, veheted további motivációnak is. Szerelmi életedben nyugalom van és harmónia, akár párban, akár egyedül vagy. Utóbbi esetben lelkileg készülhetsz egy új párra. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük