Lesifotósok buktatták le! Ezzel a férfival csalta meg párját a 34 éves színésznő
Nézd meg!
Zooey Deschanelt egy filmforgatáson kapták le a pasival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Zooey Deschanel párkapcsolatai két évre vannak optimalizálva. A 34 éves színésznőt ugyanis rajtakapták egy pasival, aki bizony nem az a férfi, akivel két éve járnak.

Zooey Deschanel és Jamie Linden
A titkos ölelkezés egy másik férfival

Az ominózus lesifotó a Rock the Kasbah című film forgatásán készült, amiben Zooey is játszik, a férfi pedig, akivel a bokrok mellett ölelkezik, Jacob Pechenik, a film producere.

Állítólag a sztár már múlt hónapban szakított barátjával, Jamie Lindennel, akivel két évig volt együtt, így ebben az elkapott ölelkezésben nincs semmi rossz, ám a szakítás tényét az érintettek még nem erősítették meg. Ráadásul felmerül a kérdés: ha nem járt tilosban, akkor miért bujkált a kíváncsi szemek elől, amikor a kép készült?

Zooey Deschanel egyébként már volt házas: Ben Gibbard énekessel 2009-től 2011-ig tartott a házassága, majd a válás kimondása után, 2012 júniusában kezdett randizgatni Jamie Lindennel.

Meglepő sztárpárok

Vannak sztárok, akikről még akkor is nehezen hisszük, hogy járnak, ha kéz a kézben, csókolózva kapják le őket. A következő öt páros ilyen, nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük