Bevállalós fotókon a legdögösebb angol bombázók
Csodás fenekek és csábító mellek, a két bombázó modell nevét tényleg érdemes megjegyezni!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Zoo magazin megint elkövette azt a pasivadító trükköt, aminek egyszerűen lehetetlen ellenállni.

Csábos tekintet és izzó testek - kell-e nnél több?

Két gyönyörű bombázót vettek rá ugyanis arra, hogy a maguk erotikus módján indítsák be az olvasók fantáziáját.

A végeredményre pedig igazán nem lehet panasz, hiszen két dögös hölgy, Krystal Forscutt és Joanna Krupa szexi fotóit látva tutira sok pasi kapja majd fel a fejét, hogy kik is ezek a lányok, akiknek neveit érdemes a jövőben megjegyezni.

Elképesztően csábos bikinis fényképeik láttán pedig csakis egyetlen gondolat juthat eszébe a férfiaknak: csobbanni velük egyet a hűsítő vizekben.

A két lány együtt igazán passiizzasztó

A 22 éves Krystal az ausztrál glamour modellek egyik fiatal üdvöskéje, aki fiatalkora ellenére már számos magazinban – például FHM, Ralph – pózolt már, nagy népszerűségre pedig a 2006-os ausztrál Big Brother révén tett szert.

Hibátlan testét látva szép karriert jósolhatunk neki, és még csak az őszinteségére sem lehet panaszunk, Krystal ugyanis bevallotta, hogy plasztikai úton növelte meg cickóinak méretét.

A lengyel származású Joanna Krupa a szeptemberi Maximban megjelenő forró fotóit korábban már mi is bemutattuk. De a Varsóban született modell ezúttal is hozta kiváló formáját, a Krystallal készített közös képeken szinte izzik mindkettejük teste.

A 29 éves Joanna megszállott pókerrajongó, a modellkedés mellett pedig az ezredforduló óta a színészkedéssel is próbálkozik, de egyelőre nem valami nagy sikerrel.

Ezt is szeretjük