Most már biztosan nem lesz esküvő! 11 év után szakított a közkedvelt sztárpár
Zoe Saldana és Keith Britton tavaly jegyzeték el egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy kapcsolat vége a sztárokat is ugyanúgy megviseli, mint a hétköznapi embereket, különösen akkor, ha már hosszú ideje alkottak egy párt.

A legfrissebb hírek szerint a közelmúltban, 11 év után váratlanul szakított vőlegényével Zoe Saldana.

Mindenkit váratlanul ért szakításuk híre

A 33 éves amerikai színésznő szóvivője időközben hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint az Avatar csinos sztárja és Keith Britton színész-vállalkozó külön utakon folytatják.

Pedig mindenki nagyon várta már az esküvőjüket, különösen azok után, hogy 2010 júniusában bejelentették eljegyzésüket - ám erre most már minden bizonnyal sohasem kerül sor.

Zoe Saldana és a My Fashion Database nevű honlap igazgatója 2000-ben ismerkedtek meg egymással, azóta boldog párkapcsolatban éltek, éppen ezért ért mindenkit meglepetésként szakításuk híre.

Továbbra is üzlettársak maradnak

Ennek okaira egyébként még nem derült fény, ennyi együtt töltött idő után pedig az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy kihűlt a szerelem, ami bizony másokkal is megesett már.

Zoe Saldana szóvivője annyit még elárult, hogy a sztárpár közösen hozta meg a döntést, és habár szerelmük véget ért, viszonyuk baráti, és továbbra is munkatársak maradnak.

Ezt is szeretjük