Zendaya tűzpiros estélyiben kápráztatott el mindenkit: íme a legszexibb és legnőiesebb ruhái
Zendaya csábító, tűzpiros estélyiben mutatta meg csinos alakját: a legnőiesebb összeállításai következnek!

GettyImages-1153777977
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zendaya neve egyet jelent a kifinomult eleganciával és a megtestesült nőiességgel. A népszerű színésznő egyre elismertebb a szakmájában, amelyet tehetségének és szépségének köszönhet.

Karrierje a Disney csatornán kezdődő Indul a risza! 2010-es című sorozattal indult be igazán, ezt követően pedig olyan neves filmekben láthattuk, mint a Dűne, az Eufória vagy a Pókember. Utóbbi főszereplőjével, a jóképű Tom Hollanddel pedig 2022 szeptemberében vállalták fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat.

Zendaya szexi ruhái

A 26 éves sztár stílusa az évek során egyre kifinomultabbá és nőiesebbé vált, amelyért a rajongói is odáig vannak. Előszeretettel posztol estélyi ruhás képeket, azonban a természetes stílus sem áll távol tőle.

2021-ben az amerikai divattervezők tanácsa neki ítélte oda az év divatikonja díjat. Ezzel ő lett a legfiatalabb, aki az eddigiek során elnyerte ezt a megtisztelő elismerést.

Amikor neves eseményeken jelenik meg, mindig híres divattervezők kreálmányait veszi fel, ezzel is kihangsúlyozva különleges szépségét. Az elmúlt években számos gyönyörű ruhában mutatkozott, a mi személyes kedvencünk az a mélyen dekoltált, tűzpiros estélyi ruha, amelyet idén szeptemberben az Emmy-gála afterpartiján viselt.

Képes összeállításunkban megnézheted Zendaya eddigi káprázatos ruháit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük