Pucéran hempereg a dúskeblű Veronika Zemanova
A cseh szépség minden ruhájától megszabadult az erotikus fotósorozat kedvéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Veronika Zemanova hosszú utat tett meg, amíg elismert glamúrmodellé felküzdötte magát, ám úgy tűnik, 33 éves korára végre megtalálta a helyét a szakmában és a magánéletben egyaránt.


Egy aprócska cseh faluban nevelkedett a kis Veronika, és miközben kedvenc állatait gondozta, arról álmodozott, hogy egyszer híres fotográfus válik belőle.

A nélkülözésből a fényűzésbe

Ennek érdekében érettségi után, 18 évesen Prágába költözött, ahol szinte nomád körülmények között sikerült lakhelyet találnia. Szó szerint éjjel-nappal dolgozott, hogy a megkeresett pénzből finanszírozni tudja a fotósiskolát és a felszereléseket, és éhen ne haljon.

Bár időről időre leszólították az utcán a bájos nővé érett leányzót, ő sorra visszautasította az ajánlatokat. A sors azonban közbeszólt: egyik alkalommal, amikor éppen kölcsönautóval igyekezett valahova, meglovasították a járgányt, benne az összes felszerelésével.

Ez volt az a mozzanat életében, ami végül a modellkedés felé terelte – elvállalta első meztelen fotózását, majd szép sorban kapta az ajánlatokat.
Ugyan a topmodellség felé vezető út már nem volt nyitva számára, mivel pucérkodással kezdte karrierjét, lassan az élvonalbeli glamúrmodellek közé küzdötte fel magát.

Számtalan magazincímlap mellett többek között szerepelt a Playboyban is, sőt, 2005-ben még egy független brit filmet is forgattak róla Zemanovaland címmel.A természetes melleire büszke szépség állítja, bármilyen pőrén is fotózzák, ő legbelül még mindig ugyanaz a tanyasi, visszahúzódó kislány, mint volt egykor, aki imádja az állatokat, és aki minden megbízatásra férje társaságában érkezik.
Ezt is szeretjük