Rendkívüli körülmények között született meg Erzsébet királynő 10. dédunokája: most jelentették be az örömhírt
Zara Tindall, a királynő legidősebb lányunokája háromgyerekes anyuka lett.

zara-tindall-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zara Tindall, Erzsébet királynő legidősebb lányunokája világra hozta harmadik gyermekét, így nagy most az öröm a királyi családban.

A hírt a palota szóvivője közölte a mai nap folyamán. A picúr még vasárnap jött a világra, ráadásul nem is akármilyen módon.

Zara Tindall megszülte harmadik gyermekét

"Zara és Mike Tindall örömmel jelentik be harmadik gyermekük, Lucas Philip Tindall megszületését" - olvasható a hivatalos közleményben. Az előkelőség férje a The Good, The Bad & The Rugb‪y‬ podcastben vallott a szülés körülményeiről.

Zara Tindall és családja 2018-ban.
Zara Tindall és családja 2018-ban.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Nagyon gyorsan a világra jött. Még a kórházba sem tudtunk eljutni, az otthonunk fürdőszobájának padlóján született meg. Emlékszem, gyorsan beszaladtam az edzőszobába egy szőnyegért, majd visszamentem a fürdőbe, leraktam a szőnyeget a padlóra, meg pár törölközőt, közben bátorítottam a feleségem - mesélte az újdonsült apuka.

A kisfiú a királynő és Fülöp herceg tizedik dédunokája, három kiló, hét dekagrammal született, szerencsére teljesen egészséges.

2011-ben mondták ki a boldogító igent.
2011-ben mondták ki a boldogító igent.
Fotó: Jeff J Mitchell / Getty Images Hungary

Zara és Mike Tindallnak a kis Lucas mellett két kislánya van: Mia 2014-ben, Lena 2018-ban született. Az egykori rögbijátékos még a The Timesnak erősítette meg tavaly év végén, hogy érkezik a harmadik gyerkőcük, akkor azt nyilatkozta, reméli, hogy a harmadik kisfiú lesz, persze a legnagyobb lényeg, hogy egészséges legyen.

A Buckingham-palota is reagált az örömhírre: "A királynő és Edinburgh hercege nagyon boldog lett a hír hallatán, és alig várják, hogy találkozhassanak a tizedik dédunokájukkal".

Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjük helyszínén jártak

Igazi időutazás lehetett a tegnapi nap Katalin és Vilmos számára.

Ezt is szeretjük