Már az esküvőre készültek! Váratlanul szakított párjával a népszerű színész
Zachary Quinto és Jonathan Groff hirtelen szakított.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zachary Quinto és Jonathan Groff kapcsolata véget ért. A két férfi a tavasszal döntött úgy, hogy külön utakon folytatják.

A két meleg színész szerelme több mint egy évig tartott, már az esküvőt tervezték, viszonyuk mégis megromlott.

Szakított a meleg pár

Zachary Quinto, a Star Trek sztárja nem rég, 2011-ben hozta nyilvánosságra szexuális beállítottságát, ezzel követve Ricky Martin, Lance Bass, és Ellen DeGeneres példáját. A férfi különleges cél miatt fedte fel, hogy meleg.

A 34 éves színész egy kampány arca lett, mely azoknak a tinédzsereket segít, akik rájönnek homoszexualitásukra. Zachary Quinto szerint ezek a gyerekek támogatásra szorulnak, hiszen rengeteg kétely és megválaszolatlan kérdés gyötri őket.

Két éve nem csak másságát fedte fel a nyilvánosság előtt, de párját, a szintén Jonathan Groff-ot is megmutatta a közönségnek. A szerelem és az összhang hatalmasnak tűnt.

Barátok maradtak

A páros már tavasszal különvált, de megállapodtak, hogy egészen mostanáig nem hozzák nyilvánosságra a dolgot.

Elmondásuk szerint a szakítás közös döntés volt, elhidegültek egymástól, teljesen eltűnt kapcsolatukból a szenvedély.

A két színészről az utolsó közös képek tavaly szeptemberben készültek, már ekkor mindenki arról pletykált, hogy valami nincs rendben közöttük. Bevallották, hogy valóban rég problémákkal küzdöttek, de először megpróbálták megoldani a helyzetet, ami sajnos nem sikerült.

A szakítás ellenére jó barátok maradtak és sokat találkoznak, beszélgetnek. Állítólag szakmailag is segítik egymást, nyomon követik a másik munkásságát.
Ezt is szeretjük