Egy évig sem tartott a színészpár házassága! Beadták a válási papírokat
A két sorozatsztár, Zachary Levi és Missy Peregrym elválnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy évig sem tartott Zachary Levi és Missy Peregrym színészpár házassága, elválnak.

A TMZ értesülései szerint a két sorozatsztár párkapcsolatában már pár hónappal az esküvő után elkezdtek gyülekezni a viharfelhők.

Egy évig sem tartott a házasság

A 32 éves kanadai színésznő, Missy Peregrym a Hősök című sorozat Candice Wilmereként szerzett nevet magának, majd olyan sorozatokban szerepelt, mint a Reaper - Démonirtók vagy a Kékpróba.

A 34 éves amerikai színész, Zachary Levi is különböző sorozatokban kezdte pályafutását, majd 2007-ben megkapta a Chuck főszerepét, amit öt évadon keresztül játszott. A moziba járó közönség ismerheti Az Alvin és a mókusok második részéből vagy a Thor: Sötét világ című filmből. 

A két sztár 2014. június 16-án titokban összeházasodott Maui szigetén. A színésznő ezt egy egy fotó kíséretében a Twitter-oldalán tudatta a rajongóival.

A házasság úgy tűnik, egy évig sem tartott, sőt. A TMZ információi szerint Missy Peregrym múlt héten nyújtotta be a válási papírokat Los Angelesben. A procedúra valószínűleg nem fog sokáig tartani, hisz egyikük sem tart igény tartásdíjra, közös tulajdonuk nincs, így civakodni sem tudnának min.

A papírokon a lap értesülései szerint a színésznő a különélés dátumaként 2014. december 3-át írta be, vagyis a házasságukban már kevesebb, mint fél év után jelentkeztek a gondok.

Ezt is szeretjük