Megdöbbentő külsővel jelent meg a színész! Rajongói is alig ismertek rá
Fotók!
Zach Galifianakis fogyása miatt teljesen megváltozott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A vasárnap este megrendezett SAG Awards díjkiosztó gála egyik nagy meglepetése volt Zach Galifianakis, akire alig lehetett ráismerni az illusztris vendégek között, annyira megváltozott az utóbbi hónapok alatt.

A SAG gálán

A Másnaposok 45 éves sztárja brutálisan lefogyott, ráadásul a szakállát is levágatta, így tényleg kétszer kellett megnézni, hogy az ember rájöjjön, kit is lát.

Nem fogyaszt több kolbászt és vodkát

Életmódváltásáról először Conan O'Brien show-jában mesélt, ahol elárulta, nem eszik több kolbászt, és vodkát sem iszik, mert ezek ugyan finomak, de rosszat tesznek az egészségnek.

Karcsúságát tavaly októberben, a Birdman premierjén már megmutatta, de azóta láthatóan még több plusz kilót adott le, nem csoda, ha teljesen más ember lett belőle - legalábbis külsőleg.

A színész a Birdmanben a főszereplő Michael Keaton menedzserét alakította - játékáért, a film többi szereplőjével együtt meg is kapta most a SAG díját a kiemelkedő filmes stáb kategóriában.

Jelenleg több filmje is az utómunkálatoknál tart: a Tulip Feverben Christoph Waltz és Cara Delevingne, a Masterminds című vígjátékban pedig Owen Wilson és Kristen Wiig oldalán lesz látható.

Sztárok, akik egy szerep kedvéért fogytak

Van, aki amúgy egészségesen él, de egy szerep miatt képes betegesre fogyni. Őket találod a képes összeállításban!

Ezt is szeretjük