Csak a szakáll miatt ismertük meg! Több mint 20 kilót fogyott a Másnaposok sztárja
Zach Galifianakis megszabadult nagy hasától.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A kimondhatatlan nevű Zach Galifianakist 2009-ben ismerték meg a mozinézők a Másnaposok fura, de szerethető, kicsit jóllakott óvodásra hasonlító Alanjének szerepében.

Később a folytatásokban és egyéb filmekben is hozta lényegében ugyanezt a figurát, éppen ezért meglepő most egy sokkal soványabb kiadásban találkozni a skót-görög felmenőkkel bíró színésszel, aki láthatólag legalább 20 kilót ledobott.

Nagyon lefogyott

Annál is inkább, mert a 45 éves sztárt - október 1-jén volt a születésnapja - idén még nem igazán lehetett látni egyetlen rendezvényen sem, bár a fogyás már tavaly kezdődött, de akkor még korántsem volt ilyen mértékű.

Most sem önszántából állt a nagyközönség elé, valószínűleg muszáj volt részt vennie a premieren, hiszen a hétvégén a New York-i Alice Tully Hallban került bemutatásra legújabb filmje, a Birdman - A mellőzés meglepő ereje.

Amikor az E! Online riportere rákérdezett, mi a drasztikus fogyás oka, a színész csak elviccelődte a kérdést, és azt mondta nevetve, hogy haldoklik, és az öltöny, amit visel, női méret, mert férfiban nem talált magára illőt.

Gyűlöli a sztárságot

Conan O'Brien show-jában azonban tavaly bevallotta - akkor kezdődött a látványos fogyása -, hogy az alkoholproblémái miatt váltott életmódot.

- Korábban sok vodkát ittam, és mellé kolbászt ettem... hát, bevallom, nagyon finom, de nem tesz jót az embernek. Szóval egyre több bajom volt az ivással, így inkább abbahagytam, és akkor kezdtem el fogyni - ismerte el.

Látványos fogyások

Nem Zach Galifianakis az egyetlen, aki megszabadult a plusz kilóktól, nézd meg a képes összeállítást!

Akárhogy is, valahogy mintha a pokolba kívánná ezt az egész sztárságot, és ami azzal együtt jár, úgy állt a fotósok kamerája elé, mint akiből elszállt az életkedv.

- Ez az egész totál zavaró számomra. Úgy adnak el minket, mintha feltaláltuk volna a rák ellenszerét, érted, mire gondolok? Azt hiszem, néha elég gáz az, ahogy Hollywood állandóan vállon veregeti magát büszkeségében - fakadt ki, hozzátéve, hírességnek lenni egy rakás sz*r, ő csak színészkedni akar, aztán dolga végeztével hazamenni, és leülni a tévé elé.

Ezt is szeretjük