A Másnaposok Alanje 2012-ben vette el élete szerelmét: Quinn-nel 2 kisfiút nevelnek
Zach Galifianakis és felesége nem az a sztárpár, akik a nyilvánosság előtt élnék a mindennapjaikat.

zach-galifianakis-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zach Galifianakis 1996-ban szerepelt először a képernyőn a Boston Common című sorozatban, azonban a karrierje akkor kezdett igazán felfelé ívelni, amikor megkapta a Másnaposok főszerepét, ő játszotta Alant, a menyasszony kissé különc testvérét. A 2009-es mozi bemutatója után pillanatok alatt sztár lett, nem mellesleg az imádott karaktert még további két alkalommal játszhatta el, a második rész 2011-ben, a harmadik 2013-ban jelent meg.

A színész nagyon privát ember, nem sokat mondott el a lapoknak a magánéletéről, amikor 2012-ben feleségül vette Quinn Lundberget, abból sem csinált nagy felhajtást. Ilyen esetekben sok hírességre jellemző, hogy eladják az esküvői képeiket a lapoknak, nekik viszont ez meg sem fordult a fejükben, ami elég szimpatikus húzás.

Fotókon Zach Galifianakis felesége

A Married Biography információi szerint a 2000-es évek közepén ismerkedtek meg egymással, szerelem volt első látásra, a találkozásuk után egy nappal már jártak is. Többévnyi randizás után, 2012 augusztusában mondták ki a boldogító igent, a ceremónián csak a legközelebbi barátok és rokonok vettek jelen, nem mellesleg fél óra alatt lezavarták az egész esküvőt. Abban az évben lett a színész 43 éves, a bájos sztárfeleség pedig 29 éves.

GettyImages-464073902
Fotó: Kevork Djansezian / Getty Images Hungary

Nem vártak sok időt a családalapítással, 2013. szeptember 7-én született meg kisfiuk. Azon a napon a színésznek a Ki van itt? című mozifilm premierjén kellett volna megjelennie, ám a családja volt számára az első, így kihagyta az eseményt, hogy a kismama és újszülött gyermeke mellett legyen. Érdekesség, hogy a pici nemét egy évig el sem árulták, a színész Jimmy Fallon műsorában vallotta be, hogy kisfiú lett, ám a nevét nem árulta el.

- 16 éves koráig nem fogjuk tudni, mi a neve, addig Ő-nek nevezzük csak - poénkodott.

A cikk az ajánló után folytatódik

2016 decemberében a sajtó megtudta, hogy újra szülői örömök elé néztek az év novemberében, egy újabb fiúgyermekük született, akinek azonban kiderült a neve, a különleges Rufus nevet kapta.

Feleségével, amíg tehetik, nem beszélnek arról a gyermekeiknek, mi Galifianakis munkája. Quinn egyébként táncot oktat, emellett a  Growing Voices alapítványon keresztül olyan három és 22 év közötti gyerekekkel és fiatal felnőttekkel dolgoznak együtt, akik szorongással küzdenek, és nem nagyon tudnak beilleszkedni a társaik közé.

- A gyerekeim nem tudnak semmit. Nem beszélünk arról, miből élünk, sem én, sem a feleségem. Egyedül a talk-show műsorokban beszélek a munkámról - idézte egy korábbi nyilatkozatát a  Huffington Post.

GettyImages-106338830
Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

Azonban ha híres az ember, nem egyszerű ennek tényét eltitkolni, erről egyszer egy vicces történetet is megosztott.

- Pont vezettünk, erre ott volt előttünk egy busz, rajta az én arcommal. A fiam egyből felhívta rá a figyelmem. Nem tudtam mit reagálni rá, mert erre nem készültem fel. Megkérdezte, ki az a férfi a busz oldalán, én erre nem is tudom, valamiért csak annyit feleltem: "Jaj, valami idióta!" Fél perccel később hallom ám, ahogy magában elismételte: "valami idióta" - idézte fel Conan O'Brien műsorában.

Nagy álma, hogy vidéken nevelje fel a gyerekeket azért, hogy minél több időt töltsenek a természetben ahelyett, hogy bent a lakásban videójátékokkal játszanának. 

Ilyen gyönyörű Bradley Cooper kislánya

Képes összeállításunkban megnézheted Bradley Cooper és Irina Shayk kislányát, Leát.

Ezt is szeretjük