Ő volt Xena, a harcos hercegnő: így fest most az 54 éves Lucy Lawless

Lucy Lawless manapság fekete helyett szőke hajjal hódít, és egészen más külsővel szerepel a tévében, mint annak idején.

lucylawless-femina-profi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lucy Lawless Új-Zélandon született 1968-ban, családja ír származású. Fiatalon nagyon sok minden érdekelte, egy időben operaéneklést és nyelveket tanult, majd beutazta Svájcot, Németországot és Ausztráliát akkori párjával, Garth Lawless-szel. 

Végül le is telepedtek a kenguruk és koalák hazájában, és aranybányászattal kezdtek foglalkozni. 1988-ban összeházasodtak, még ebben az évben megszületett lányuk, Daisy. 

Lucy Lawless így néz ki most

Lucy Lawless 1989-ben szépségversenyt nyert Új-Zélandon, ez adott neki bátorságot, hogy színésznőként kezdjen dolgozni. 1995-ben vált világhírűvé, amikor ő kapta Xena szerepét a Xena: A harcos hercegnő című sikersorozatban. Még ugyanebben az évben elvált első férjétől. 

Az 54 éves Lucy Lawless ma már szőke hajjal hódít.
Az 54 éves Lucy Lawless ma már szőke hajjal hódít.
Fotó: YouTube.com

1998-ban ismét férjhez ment, második férje a Xena producere, Robert Tapert, akivel a mai napig egy párt alkotnak. Két fiuk született, 1999-ben Julius, 2002-ben Judah. 

A Xena forgatásainak 2001-ben vége szakadt, ezután olyan produkciókban szerepelt, mint a Tarzan, az Euró túra, a Csillagközi romboló, a Spartacus - Vér és homok, a Városfejlesztési ügyosztály, a Salem, az Ash vs. Evil Dead, valamint az Élete a halál. Utóbbi a legfrissebb munkája, ebben a sorozatban a főszereplő, Alexa Crowe bőrébe bújt, aki egy félelmet nem ismerő magándetektív. 

- Szeretem, hogy Alexa egy dögösebb, idősebb nő, akinek van szerelmi élete, bár nincs rá szüksége, és nem akarja - mesélte a Jameela Jamilnak adott interjújában a színésznő.

Hozzátette, Xenával ellentétben Alexa nem tökéletes, van egy csomó hibája. Ugyanakkor úgy gondolja, manapság éppen ezért tudnak azonosulni a nézők egy-egy hősnővel. 

 Lucy Lawless arról is beszélt, nem volt könnyű a járvány kitörésekor Új-Zélandon, ám így végre jutott ideje kenyeret sütni és a kutyájával sétálni. 

Samy Naceri, a Taxi-filmek sztárja ma

Samy Nacerit a magyar nézők elsősorban a Taxi-filmekből ismerhetik, amelyekben karaktere, Daniel felturbózott, hófehér taxijával száguldozott, hogy segítse Émilien, a zsaru munkáját. Az algériai-francia származású sztár az első négy filmben vállalt szerepet.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük