Érkezik Goldie Hawn 7. unokája: babapocakos fotóval tudatta az örömhírt a család
Wyatt Russell és Meredith Hagner szülők lesznek.

goldie-hawn-kurt-wyatt-russell-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn irtó büszke gyönyörű családjára, ami hamarosan egy újabb taggal bővül. Idősebb gyermekei, Kate és Oliver Hudson három-három unokával ajándékozták meg a színésznőt.

Legkisebb fia, Wyatt Russell is hamarosan apai örömök elé néz, felesége, Meredith Hagner első közös gyermeküket várja.

Wyatt Russell hamarosan apa lesz

Kate Hudson posztolt egy felvételt a hétvégén, amelyen Meredith kerekedő pocakját fogta éppen. A család babaváró bulit tartott Wyatt Russellnek és feleségének, már nagyon várják, hogy megszülessen a kis jövevény. Mivel a fotó hátulján kék lufik láthatóak, így valószínűleg a házaspár első közös gyermeke fiú lesz.

Azt nem tudni, Meredith hányadik hónapban van, a fotó láttán csak tippelhet az ember, az biztos, hogy a harmadik trimeszterben jár, hiszen már jó nagy a babapocakja. Lehet, hogy a pici már november második felében vagy decemberben a világra jön.

Wyatt Russell és színésznő felesége 2016-ban szerettek egymásba egy filmforgatáson, 2018-ban eljegyezték egymást, az esküvőjüket 2019 őszén tartották.

Wyatt Russell és felesége 2018 novemberében.
Wyatt Russell és felesége 2018 novemberében.
Fotó: Albert L. Ortega / Getty Images Hungary

Az ő születendő gyermekük lesz Goldie Hawn hetedik unokája: Ryder 16, Wilder 13, Bodhi tíz-, Bingham kilenc-, Rio hét, Rani kétéves. 

Goldie Hawn és Kurt Russell 37 éve elválaszthatatlanok

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Goldie Hawn és Kurt Russel.

Ezt is szeretjük