Családi botrány! Ezzel a férfival csalta meg felesége a népszerű színészt?
Woody Allen körül állandóan zajlik az élet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Woody Allen családi élete soha nem volt botrányoktól mentes, de évek óta csend volt körülötte, a hallgatást ezúttal gyerekei és volt kedvese törték meg.

Ronan Farrow és Mia Farrow
Woody Allen
Frank Sinatra

Az Oscar-díjas rendező gyermekéről, Ronanról kiderült, hogy elképzelhető, nem is az ő fia, ugyanis Mia Farrow-nak akkoriban Frank Sinatrával volt viszonya.

Családi botrány

A híres rendező-színész egykori családja a Vanity Fair című amerikai magazinnak nyilatkozott, kiteregetve a szennyest, és az újságnak elmondottak nagy port kavartak. Mia Farrow több évet élt Woody Allennel, kapcsolatuknak egy kínos viszony vetett véget.

A rendező szexuálisan közel került közösen nevelt, örökbe fogadott lányukhoz, Soon-Yi Previnhez. A lány Allenre nem úgy nézett, mint az apjára, sokkal inkább a férfit jelentette számára. A furcsa affér 1992-ben látott napvilágot, amikor a tiltott viszonyból nyilvános kapcsolat lett.

A férfi és egykori nevelt lánya azóta boldog párkapcsolatban élnek, és két gyermeket nevelnek, akik büszkék szüleikre. Nem így van ezzel a színész régi családja: Mia Farrow sohasem tudta megbocsátani Woody Allennek, amit tett, illetve többi gyermeke, köztük Ronan is orrol az apjára.

A sztárcsemeték azt is elmesélték a magazinnak, hogy apjuk viszonya testvérükkel komoly problémákat okozott fejlődésükben, a mai napig nem tudják feldolgozni a történteket.

Ronan nem Woody Allen fia?

Mia Farrow egy régi kapcsolatáról is kitálalt, elmondása szerint élete szerelme Frank Sinatra volt, akivel a rendezővel való együttélés alatt is szexuális viszonyt tartott fenn.

A 68 éves színésznő 1966-ban hozzáment Frank Sinatrához, de a házasság csupán 18 hónapot ért meg, ezt követően útjaik különváltak.

Mia Farrow pont abban az időszakban lépett félre, amikor teherbe esett, így nem tudja pontosan, hogy Ronan valóban Woody Allen fia-e. Az interjúra a rendező eddig nem reagált, így nem lehet tudni, hogy neki mi a véleménye a fejleményekről.

Egyesek szerint Mia Farrow csupán sértettségéből találta ki ezt a történetet, mert még mindig nehezen viseli, hogy a színész nevelt lányával boldogan él. Egy biztos, az interjúval alaposan megkavarta az állóvizet.

Ezt is szeretjük