Őrület a négyzeten: Amy Winehouse megint durván elszállt

A botrányos énekesnő újabb megdöbbentő felvétellel sokkolta a világot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A zaklatott életvitelű Amy Winehouse és hasonlóan bekészült cinkostársa, Pete Doherty nyomasztó homevideója elképesztette az egész világot.

A két perces, kékes árnyalatban házilag rögzített felvételen a két sztár látható nem kicsit zavarodott és betépett elmeállapotban, amint újszülött kisegerekkel játsszák elborult játékaikat.

Mindketten egy dobozból emelnek ki csöppnyi csupasz kisegereket, és úgy tesznek, mintha azok beszélnének. Amy Winehouse az ujján lévő kisegér nevében saját férjét, Blake Fielder-Civilt szólítja meg, könyörögve neki, hogy ne váljon el tőle.

A házaspárnak május 18-án volt az első házassági évfordulója, kapcsolatuk azonban szintén eléggé elborult, az énekesnő ugyanis azt nyilatkozta, hogy részegen többször is megverte saját férjét!

Az eszelős felvételtől mindenki kikészült

A visszataszító videót közel egy millióan látták már világszerte, és óriási negatív visszhangot kapott. Szinte kivétel nélkül mindenki keményen elítélte a zenészeket, amiért a tehetetlen kisegereket kínozták, akiket a születés után ilyen hamar nem is lett volna szabad elszakítani az anyjuktól.

További veszélyeket jelentett a kisegerekre nézve, hogy ha vissza is kerülnek almukba az anyjuk mellé, az egyszerűen megöli őket, mivel megérzi rajtuk az idegen emberszagot. 

Sokan felrótták a két sztárnak azt is, hogy ha már őrült játékaikat magatehetetlen élőlényekkel játsszák, legalább megmoshatták volna koszos kezeiket.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Csak egy ártalmatlan tréfa volt, az állatok nem is voltak veszélyben – kommentálta a videót velősen Amy Winehouse szóvivője.

Ezt is szeretjük