Kiteregette Jada Pinkett Smith házasságuk pajzán szextitkait
A színésznő kendőzetlenül osztotta meg azokat a tippeket, hogyan tüzeli fel férjét több éve tartó házasság után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will Smith és Jada Pinkett Smith barátai jobban teszik, ha kétszer is meggondolják, hogy meghívják-e házaspárt egy házibuliba, miután a 41 éves amerikai színész felesége fellebbentette a fátylat titkos szexuális szokásaikról.

Jada Pinkett bevallotta például azt, hogy ismerőseik házában gyakran félrevonulnak titokban, hogy hancúrozzanak egyet, miközben a többiek zavartalanul buliznak tovább.

Kifejtette azt is, hogy a házastársaknak mindent meg kell tenniük azért, hogy a szenvedély lángja évek múltán is lobogjon.

Váratlan pillanatok, szokatlan helyek

Jada Pinkett pedig azon van, hogy világhírű férjének a legváratlanabb pillanatokban és helyeken szerezzen örömet.

A 37 éves színésznő a közelmúltban a RedBook nevű magazinnak adott interjút, amiben pikáns szextippekkel ajándékozta meg az olvasókat.

Használd a fantáziád

- Bátran légy trükkös! Például a barátnőd házában tartott buliban. Vagy a fürdőszobában. Vagy a hálószobában. Gondolj bele, hogy micsoda élmény a szabadban szexelni!

De meglepheted a pasidat az irodájában is. Randizzatok ott egy hatalmasat! Légy a titkárnője! Vagy húzódjatok félre váratlanul az országúton! A lényeg, hogy tüzeld fel! – osztotta bőkezűen a pajzán tanácsokat Jada Pinkett.

Ne felejtsük el azonban azt, hogy tavaly ősszel egy magát megnevezni nem akaró hollywoodi madám megdöbbentő dolgot árult el Will Smithről. Állítása szerint ugyanis a szupersztár a luxusbordély kínálatából nem egy hölgyet, hanem egy pasit választott!

Persze Hollywoodban rendszeresen felröppen a hír egy-egy éppen reflektorfényben álló hírességről, hogy titokban meleg. Éppen ezért nem érdemes az ilyen szóbeszédet készpénznek venni.

Ezt is szeretjük