Felesége leplezi Will Smith eltitkolt melegségét?

Jó ideje pletykálnak már arról, hogy Will Smith meleg, felesége pedig csak táplálja a szóbeszédet nyilatkozataival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will Smith-t tavaly ősszel leplezte le egy hollywoodi bordélyház vezetője, akinek állítása szerint a negyvenéves amerikai színész több alkalommal is férfiakat kért tőle!


– Amikor biztosítottam, hogy nálam minden titokban marad, akkor már el merte mondani az igényeit. És végül egy pasit választott. Furcsa, hogy 14 lány és két fiú dolgozott nekem akkoriban, és a hollywoodi sztárok többségének a fiúk szolgáltatásaira volt szüksége – vallotta az inkognitót kérő hölgy.

Évek óta azt pletykálják, hogy meleg

Ezek után nem is olyan meglepő, hogy Smith állítólagos melegségéről a mai napig különféle pletykák keringenek. A gyanút valóban tovább erősíti, hogy Smith közeli barátja Tom Cruise-nak, akiről sokan szintén azt tartják, hogy titokban a pasikra gerjed. Nem is beszélve a szcientológiai egyházról, amellyel mindketten szoros kapcsolatba kerültek az elmúlt évek során, és amelyről sokan úgy tartják, hogy előszeretettel hálózza be a homoszexuálisokat.

Mostanra pedig az is sokaknak szemet szúrt, hogy Will Smith felesége, a 37 éves Jada Pinkett állandóan túlfűtött szexuális élményeikről beszél interjúiban. Még egy hónap sem telt el azóta, hogy kendőzetlenül teregette ki szexuális szokásaikat, a közelmúltban máris hasonló emlékeit osztotta meg a közvéleménnyel.

– Egy limuzinban utaztunk az idei Oscar-gálára, ám útközben Will olyan pillantásokat küldött felém, hogy teljesen beindultam. Szenvedélyesen csókolózni kezdtünk, és a következő dolog, amire emlékszem, hát... hadd mondjak csak annyit, hogy kihagytuk a díjátadót, végül pedig még smink is alig maradt rajtam – mesélte a Shape magazinnak Jada Pinkett.

Vajon miért beszél a sztárfelség állandóan ilyen nyíltan a nemi életükről? Talán így akarja leplezni azokat a merész találgatásokat, amelyek szerint titokban mindketten saját nemükhöz vonzódnak? Vagy több mint tízévnyi házasság után is ilyen intenzív a szexuális életük?

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Vannak, akik az egyik, és akadnak, akik a másik álláspontot fogadják el. Ám a teljes igazságra egyelőre nem derült fény.

Ezt is szeretjük