Fotó! Will Smith tinilánya leginkább egy csúnya kisfiúhoz hasonlít
A színész lánya már most extrém külsejével sokkol, pedig még csak kilencéves!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 41 éves énekes-színész Will Smith és neje, Jada Pinkett Smith maguk is a szereplés megszállottjai, nem csoda, hogy a Smith gyerkőcök dupla dózist kaptak a feltűnési viszketegségből.

Úgy tűnik, a kis Willow-val máris elszaladt a szekér, extrém külsejével ugyanis mindennek kinéz, csak normális kilencéves kislánynak nem.

Egyre extrémebb

Fura szerelései láttán fogadni mernénk, hogy Smith-ék a liberális nevelés hívei, vagyis a gyerkőc simán leborotválhatja a fél fejét, ha úgy hozza kedve, sőt, nyugodtan vehet szaggatott nadrágot vagy életveszélyes szegecses övet egy vörös szőnyeges premierre.

A divatőrült Willow-t láthatólag nem is kell sokat biztatni, bátyja bemutatóján is igazi extravagáns dívaként pózolt.

A jó öreg Will egyébként már évekkel ezelőtt kikövezte az utat csemetéinek, nagy ügyesen saját mozifilmjeiben alkudott ki nekik egy kis szerepet. A boldogság nyomában című moziban például saját fia, a most 12 éves Jaden játszotta filmbeli gyermekét.

Nem kell félteni a Smith gyerkőcöket

A  szívszaggató közös drámázásnak meglett az eredménye, a kissrác azóta főszerepet kapott A karate kölyök remake-jében. A nyáron bemutatott filmnek mellesleg Will Smith az egyik producere, úgyhogy nemcsak a szerep, hanem a bevétel is családban marad.

A Smith család divatbolond leánykája, Willow is jó úton halad a sztárság felé. Persze ő is szerepelt már együtt apuval - a Legenda vagyok című akciófilmjében -, de az extrém kiscsaj egy ideje saját jogon is hírességnek számít a tengerentúlon. Ő játssza ugyanis a Nickelodeon népszerű tinisorozatának, a True Jacksonnak az egyik szerepét.

Az öntudatos sztárcsemete tehát fürdőzik a hírnévben, sőt, azon sem csodálkoznánk, ha saját ruhakollekcióval állna elő. A divathoz mindenesetre van érzéke, bár nem csak az ő rovására írható ez a sok bizarr szerelés. Willow állítólag ugyanazzal a stylisttal dolgozik, aki Rihannát is öltözteti.

Ezt is szeretjük