Will Smith feleségét egy énekes félrelépéssel vádolja - Jada mindent tagad

August Alsina azt állítja, évekig afférja volt Will Smith feleségével.

will-smith-és-felesége-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Will Smith és Jada Pinkett Smith 1997-ben házasodtak össze, Hollywood egyik legösszetartóbb párosa. Mint minden házastársnak, nekik is megvannak a maguk nehézségei, de ők mindig kitartanak egymás mellett.

Egyszer elég közel kerültek ahhoz, hogy elváljanak, Jada el is költözött férjétől, hogy rájöjjön, mit akar valójában, de végül a kibékülés mellett döntöttek. A sztárpár, úgy tűnik, tényleg kitart egymás mellett jóban és rosszban is, ám August Alsina énekes azt nyilatkozta róluk legutóbb, hogy nem teljesen hűségesek egymáshoz, és évekig Jada szeretője volt.

Jada Pinkett Smith tagadja, hogy viszonya lett volna az énekessel

A 27 éves August meglepő dolgot állított a házaspárról, Angela Yee rádiós műsorvezetőnek bevallotta, hogy Jada vele csalta Will Smitht, ám a színésznek ezzel nem volt gondja.

- Leültem Will-lel, és beszélgettem a házasságuk átalakulásáról, arról, hogy nem házastársként, hanem egymás életeinek partnereként tekintenek egymásra - magyarázta, majd hozzátette, a filmsztár áldását adta rá, hogy Jadával együtt legyenek.

Jada Pinkett Smith és August Alsina.
Jada Pinkett Smith és August Alsina.
Fotó: Paras Griffin / Getty Images Hungary

A fiatal férfi 2015-ben ismerte meg a nála 21 évvel idősebb sztáranyukát, még Jada fia, Jaden Smith mutatta be őket egymásnak. Állítólag egy évvel később kerültek sokkal közelebbi viszonyba egymáshoz, még Hawaiin is együtt nyaralt a Smith családdal.

- Mindent beleadtam ebbe a kapcsolatba éveken át, őrülten szerelmes vagyok Jadába. Minden időmet rászántam, azt hiszem, eljutottam arra a pontra, hogy most már nyugodtan meghalhatok akár, hiszen most már tudom, milyen érzés, ha valakinek tényleg átadod magad.

Hozzátette, nem amiatt mondja el ezt, hogy drámát vagy botrányt okozzon, és imádja az egész Smith családot.

GettyImages-464347698
Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

A Page Six amerikai híroldal egyből felkereste Jada Pinkett Smith sajtósát, hogy reagáljon Alsina állításaira, a sztárfeleség mindent tagadott, és egy szó sem igaz abból, amit az énekes elmesélt.

August Alsinának egyébként június 26-án jelent meg a legújabb albuma, így benne van a pakliban, hogy csak a promóció és a hírverés kedvéért nyilatkozta azt, hogy ő volt Will Smith feleségének szeretője.

Így fest Will Smith lánya, Willow

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Willow Smithből.

Ezt is szeretjük