Bevallotta megdöbbentő titkát Whitney Houston
A hangja már nem a régi
Az énekesnő hosszú ideig keményen drogfüggő volt, és hét év után most először őszinte interjút adott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Whitney Houston kitartó rajongóinak hét éve tartó megvonása ért véget idén augusztus 28-án, amikor végre a boltok polcaira került a 46 éves amerikai énekesnő legújabb, szám szerint hatodik stúdiólemeze.


Az I Look To You című album többnyire pozitív kritikai fogadtatásban részesült, ám Houston szeptember 2-ai élő fellépéséről ugyanez bizony nem mondható el.

Az énekesnő a Good Morning America című tévéműsor élő adásában állt a színpadra, hogy elénekelje az I’m Every Woman-t.

Az összegyűlt rajongóknak azonban csalódniuk kellett, mert a fellépés kínos kudarcnak bizonyult: Houstont még a szám elején cserbenhagyta aggasztóan rekedt hangja, amit nem is próbált titkolni hallgatósága előtt.

Hiába magyarázkodott

A díva azzal magyarázta beégését, hogy előző este Oprah Winfrey-nek adott interjút, ami nagyon megterhelte hangszálait.

Állítása részben igaz, Houston valóban maratoni hosszúságú, kendőzetlen beszélgetésbe elegyedett a világhírű tévésztárral - ám az már kevésbé tűnik hihetőnek, hogy másnap emiatt mondott csődöt a hangja.

A felvétel első részét szeptember 14-én, hétfőn este láthatják majd a tévénézők a tengerentúlon, ám már több megdöbbentő részlet kiszivárgott.

Az énekesnő legutóbb hét évvel ezelőtt adott interjút - nem csoda, hogy a mostanit az évtized leginkább várt interjújaként emlegetik Amerikában.

Mindent kitálalt

Whitney Houston komolyan vette ezt a szereplést, Oprah szerint ugyanis nem volt olyan kérdés, amire nem válaszolt volna. Mesélt Bobby Brownnal kötött zűrös házasságáról és drogfüggőségéről, illetve arról, hogy miként építette le az állandó kábítószerezés.

Egyszer Brownnal együtt hét hónapon keresztül folyamatosan be volt lőve, ami meg is látszott rajta:

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Hét hónapig le se vetettem a pizsamámat – vallott pokoljárásának eme súlyos epizódjáról Whitney Houston.

Ezt is szeretjük