A szökés sármos sztárja volt - Így fest most a 47 éves Wentworth Miller
A kék szemű szívtipró új sorozataiban gonosztevőszerepekben tűnik fel.

wentworth-miller-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szökés című börtönös sorozat nézők millióit hódította meg világszerte. 2005-ben startolt el a széria, melynek főszereplője, Wentworth Miller egy csapásra a nők kedvencévé vált.

A történet szerint a főszereplő bátyját ártatlanul ítélik el. Hogy megmentse őt a rá váró halálos ítélettől, kieszel egy tervet. Bankrablást követ el, így ő maga is a rácsok mögé kerül, hogy együtt vihessék véghez a mérnöki pontossággal eltervezett szökésüket.

Így néz ki ma Wentworth Miller

Az izgalmas sztoriért hazánkban is sokan rajongtak, csakúgy, mint sármos főhőséért. Az indulás óta 15 év telt el, a színész pedig rengeteget változott ebben az időszakban.

A 47 éves sztár még mindig jóképű, bár már nem az a kölyökképű srác, mint mikor Michaelt játszotta. Azonban az idő csak fokozta férfias kisugárzását, az őszes, tüsi hajával még mindig szívdöglesztően fest.

Akkori karaktere a jóság megtestesítője volt, azonban az utóbbi időkben inkább a gonosztevő-figurák szerepei találták meg. Ő is csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akik köpenyt öltöttek, és egy képregénysorozatban formálta meg a főgonoszt.

Először a DC-képregényeken alapuló Az igazság ligájában alakította Captain Coldot, majd a Flash – A villámban is feltűnt ugyanebben a szerepben. 2019-ben ismételten negatív figurát hozott a tévéképernyőkön, a Madam Secretary című dráma lelketlen szenátora volt.

Nem csak színészként tevékenykedik, forgatókönyvíróként is megcsillogtatta tehetségét, az ő tollából származik a 2013-as Vonzások című film, melyben Nicole Kidman és Mia Wasikowska játszották a főszerepet.

Így néz ki a Magnum sztárja

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt negyven év során Tom Selleck.

Ezt is szeretjük