Ez a gyönyörű színésznő volt Volodimir Klicsko menyasszonya: Hayden Panettiere egy kislányt szült neki
Volodimir Klicsko és Hayden Panettiere a szakításuk ellenére is jóban maradtak.

GettyImages-99965317
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jelenleg a Klicsko fivérek Ukrajnában tartózkodnak, hogy megvédjék a hazájukat az oroszoktól. Profi ökölvívókként váltak ismertté, az idősebbik, Vitalij Klicsko Kijev polgármestere 2014 óta. Mindketten családapák, míg Vitalij és felesége, Natalia három gyermeket vállaltak, addig Volodimir Klicsko Hayden Panettiere színésznővel vállalt egy kislányt. Bár már nincsenek együtt, Panettiere kiáll az ukrán nép mellett, nem mellesleg ugyanúgy jó viszonyt ápol volt szerelmével.

Volodimir Klicsko és Hayden Panettiere kapcsolata

Klicsko és Panettiere 2009-ben, egy partin találkoztak egymással. Az első találkozásukkor a Hősök és a Nashville című sorozatokból ismert színésznő megjegyezte az ökölvívónak, hogy mennyire magas, erre Klicsko viccesen úgy vágott vissza, hogy Panettiere nagyon alacsony. Persze a magasságbéli különbségek nem okoztak nekik akadályt, egymásba szerettek, ám 2011-ben szakítottak egymással.

2013 februárjában ismét együtt fotózták őket, ekkor már mindenki tudta, hogy ismét egymásra találtak. Ugyanezen év márciusában kiderült, hogy titokban megtörtént az eljegyzés. 2014 decemberében megszületett kislányuk, aki a Kaya nevet kapta. Sajnos végül a szakítás mellett döntöttek, 2018 augusztusában jelentették be, hogy lefújták az esküvőt.

- Továbbra is tiszteljük egymást, és barátok vagyunk egymással. Ez nem olyan helyzet, amiben túl gyakran találja magát az ember, szóval ez nekünk is új. De úgy gondolom, hogy nagyon jó munkát végeztünk - fogalmazta a színésznő 2019-ben az US Weeklynek.

A színésznőt még abban a nehéz helyzetben is támogatta Klicsko, amikor 2019-ben Panettiere akkori párját, Brian Hickersont letartóztatták családon belüli erőszak elkövetése miatt. Kislányukat közösen nevelik tovább, ám a háborús helyzetben sok rajongó aggodalmát fejezte ki Kaya miatt. A színésznőtől Instagramon érdeklődtek, hol van a lánya, erre azt válaszolta, Kaya biztonságban van, és nem Ukrajnában tartózkodik. A színésznő annak is hangot adott, hogy támogatja az ukránokat a harcban, és szíve szerint ő is együtt harcolna velük. Arra buzdítja követőit, hogy némi adománnyal támogassák az ukrán menekülteket és katonákat.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép színésznő Volodimir Klicsko kislányának édesanyja.

Ezt is szeretjük