Eltorzult Vivica Fox arca a sok plasztikától
Az egykor igazán gyönyörű amerikai színésznő arca megdöbbentő változásokon esett át az elmúlt hónapok során.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismét egy kínos fotó látott napvilágot a 44 éves Vivica Foxról, aki már számos plasztikai beavatkozással a háta mögött egyre furcsábban fest.

Mikor szakad vége a műtétsorozatnak?

Nemrég még megdöbbentően elrontott mellplasztikájával sokkolta a világot, majd úgy döntött szájformáján is változtat ezt-azt, minek eredményeként kissé kacsacsőr jellege lett az egykor volt csodás ajkainak.

Ezek után arra is vállalkozott, hogy korával együtt járó apróbb ráncait maradéktalanul eltüntessék, de ez az elképzelése is fordítva sült el, hiszen a túl sok botoxnak és arcfelvarrásnak köszönhetően szinte férfias kopaszodásnak indult.

Úgy tűnik az egyébként csodás adottságokkal megáldott hölgy nem tanult a hibákból és engedett az egyre szélesebb körben elterjedt újabb őrületnek, a szilikon implantátum beültetésnek, amit az arccsont fölé helyeznek a sebészek a karakteres forma eléréséhez.

Sosem elégedett magával

A színésznő finom vonásai ellen ez volt a lehető legnagyobb vétek amit elkövethetett, pedig még a People Magazin hasábjain is megjelent az 50 legszebb ember között, valamint szerepelt a Maxim és a King magazinokban is.

Talán karrierjének kisebb-nagyobb botlásait próbálja kompenzálni külsejének folytonos változtatásával.

Bár leginkább a Függetlenség napjából, vagy a Kill Bill első részéből ismerhetjük nevét, számos kisebb produkcióban is részt vett, mint például az Eltűntnek nyilvánítva című televíziós sorozat, a Fejcserés támadás, vagy a Kéz őrület című film, de negyvenen túl sem mondhatja el magáról, hogy elérte az A-listás hollywoodi sztárok színvonalát.

Ezt is szeretjük