"Remélem, ő most is onnan fentről figyel!" Forgatás közben elhunyt barátjára emlékezett Vin Diesel
Részletek
Vin Diesel interjút adott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Halálos iramban 7. része április 3-án kerül az amerikai mozikba - nálunk egy nappal hamarabb, már április 2-ától már látható lesz -, így az akciófilm szereplői jelenleg éppen a világot járják és gyakran adnak interjút a különféle sajtóorgánumoknak.

Különösen Vin Diesel, aki a mozi főszereplője és producere is egyben, mindemellett pedig szoros barátságban állt a forgatás alatt tragikus autóbalesetet szenvedett Paul Walkerrel.

A 47 éves színészt egyre-másra lepik el az emlékek a forgatással és elhunyt barátjával kapcsolatban, ráadásul nemrégiben harmadjára is édesapa lett, így a szokásosnál is érzelemtelibb és érzékenyebb.

Így fordulhat elő, hogy valahányszor Paul Walkerről kérdezik egy interjúban, alig bír a könnyeivel - sőt, olykor az is előfordul, hogy félbe kell hagyni a beszélgetést, annyira elérzékenyül.

Mint történt az legutóbb, amikor a chicagói WGN csatorna egyik újságírója kezdte el kérdezgetni a színészt - a videó maga hétfőn került adásba.

Kiment, hogy összeszedje magát

A férfi a felvezetőben éppen azután kezdett érdeklődni, hogyan alakult ki ez a belsőséges viszony Diesel és Walker között, amikor észrevette, a sztár közel áll a síráshoz.

Ezért inkább hagyta, hogy felálljon és kisétáljon a felvételből egy pár percre, hogy megnyugodhasson - majd egy vágást követően folytatódott az interjú, a láthatóan még mindig feldúlt Vin Diesellel.

Diesel egyébként elmesélte, éppen a Halálos iramban 4. részét forgatták 2007-ben, amikor a barátnőjénél elfolyt a magzatvíz, és bent feküdt a szülőszobán, de ezt nem mondta el senkinek, nehogy megtudják a lesifotósok. Leforgatták a jeleneteiket, ám este bekopogott hozzá Walker és megkérdezte, mi a baj, mert érezte, hogy nem oda koncentrál.

Ekkor vallotta be neki, hogy mi történt, mire a barátja - aki akkor már egy kilencéves kislány édesapja volt - a következő tanácsot adta neki.

- Tudod, lehet, hogy egy csomó férfi azt mondaná, maradj kint és ne menj be a szülőszobára, de én azt mondom, menj be, és élvezd ki a szülés minden egyes pillanatát, legyél jelen, amennyire csak tudsz, és vágd el a köldökzsinórt is! Hidd el, ez lesz az életet legjobb napja - idézte fel Vin Diesel, hozzátéve, tényleg az volt.

- Én csak remélem, hogy... annyira szerencsésnek érzem magam, és remélem, hogy ez a film... csak azt remélem, hogy ő most is onnan fentről figyel - zárta a színész, könnyeivel küszködve az interjút.

Képeken Paul Walker tinilánya

Nézd meg, milyen bájos tini lett Meadow Walker. Az összeállításban olyan sztárcsemetéket találsz, akik elveszítették az édesapjukat.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük