Elhájasodott mackó lett a csupa izom Vin Diesel

Vin Diesel korábban kigyúrt izomzatával nyűgözte le rajongóit, most azonban tokája lett igazán feltűnő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezredforduló után színre lépett akcióhősök egyik legismertebbike minden bizonnyal Vin Diesel, aki számos hollywoodi tömegfilmben bűvölte el kigyúrt karjai és kopasz feje látványával hölgyrajongóit. A 42 éves amerikai színészt legutóbb a berlini reptéren kapták lencsevégre, ahol sikerült sokakat meglepnie jócskán kiterebélyesedett testalkatával.

Gorilla bácsi és Riddick megformálója ugyanis szemmel láthatóan elhájasodva és hatalmas tokával bukkant fel Németország fővárosában. Össze sem lehet hasonlítani mostani megjelenését például azzal, ahogyan a Pitch Black - 22 évente sötétség című sci-fi horrorban vagy a Halálos iramban című akcióthrillerben láthattuk.

Túlságosan elkényelmesedett

Vin Diesel tehát minden bizonnyal némileg kényelmesebbre vette a figurát, legalábbis ami az edzést és a táplálkozást illeti. Közismert, hogy a sztárok nagyon sok időt és energiát fordítanak arra, hogy tökéletes formában tartsák testüket, ám ha egy kicsit elhanyagolják magukat, a felesleges kilók bizony pillanatok alatt megszaporodnak rajtuk is.

Tegyük hozzá: azért, hogy megformálhassa Sidney Lumet 2006-os Védd magad! című bírósági filmjének főszereplőjét, szemrebbenés nélkül felszedett közel 15 kilót, amitől aztán pillanatok alatt meg is szabadult. A fotók tanúsága szerint most is erre lenne szüksége, különben továbbra is csak hízni fog.

Kidobóként dolgozott

A világhírű sztár eredetileg Mark Sinclair Vincent néven látta meg a napvilágot. Mint Conan O’Brian beszélgetős műsorában elmesélte, akkor változtatott nevet, amikor a New York-i Tunnel nevű nightclubban dolgozott kidobóként, mivel abban a szakmában senki sem a polgári nevét viselte.

Egy kisebb szerepben felbukkant az 1990-es Ébredések című drámában, és Steven Spielberg is adott neki egy mellékszerepet a Ryan közlegény megmentésében.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az áttörést a 2000-es Pitch Black hozta meg számára, azóta pedig olyan kommerszfilmek sztárja lett, mint az XXX vagy a Túl mindenen.
Ezt is szeretjük