Nemi szervét villantotta Vilmos herceg
Íme, a fedetlen valóság!
Diana hercegnő idősebbik fiát lefülelték a paparazzók, amikor a legkevésbé számított rá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nohát, bizonyára Diana hercegnő sem gondolta volna, hogy egyszer a fiáról készült kínos fotók járják majd be a világot.

A cenzúrázatlan változatot itt tekintheted meg.

Bár elképzelhető, hogy ismerve a lesifotósok ügybuzgalmát, éppen hogy semmin nem tudna csodálkozni. Ráadásul ironikus módon éppen a paparazzók azok, akik közrejátszottak korai halálában.

Talán pontosan ezért próbál Vilmos úgy élni, mintha nem foglalkozna az őt követő fotóssereggel, hiszen nem lehet állandóan azon agyalni, hogyan is viselkedjen az ember a nyilvánosság előtt. 

Persze azért talán mégsem kellene a kerítés mellé vizelni, bármennyire is hajtja az embert a szükség.

Ám a 26 éves trónörökös már számtalanszor bizonyította, nem nagyon érdekli, mit gondolnak róla. Miután kijárta a középiskolát, úgy döntött, az egyetem előtt egy évre Afrikába megy.

Ezalatt egy chilei iskolában gyerekeket tanított, és részt vett a brit hadsereg kiképzőprogramjában is, később pedig a légierő katonája lett.

Hívta a természet

Közben elvégezte az egyetemet is, és ott ismerte meg barátnőjét, Kate Middletont is. Bár öt éve vannak együtt, de a Buckingham palotából azóta sem érkezett e vonatkozásban hivatalos közlemény, ellenben annál több bulvárcikk foglalkozik velük.

Amikor éppen nem kedvesével tölti az időt, akkor különféle karitatív szervezetek szószólója és egyben támogatója – csakúgy, mint édesanyja volt egykor, emellett pedig szívesen focizik és lovaspólózik.

Egy ilyen sporteseményen történt a kínos epizód, melynek fotóin azóta már milliók mosolyognak. Vilmos herceg bizonyára túl sok vizet ivott, így hát kénytelen volt könnyíteni magán a kerítés mellett a meccs szünetében. 

Hogy miért nem használta a nyilvános illemhelyet, amiből ráadásul Angliában rengeteg van, az rejtély. Mindenesetre egy biztos: bármilyen nemesi vér is csörgedezik ereiben, Vilmos bizonyos ágyéktáji területen ugyanolyan, mint bármelyik pasi.

Persze azért valószínűleg sok hölgy kipróbálná, vajon tényleg minden vonatkozásban átlagos-e a sármos királyi sarj.

Ezt is szeretjük