Vilmos herceg élete képekben
Nézd meg, hogy lett kisfiúból boldog férj az angol királyi család legnépszerűbb tagja!

Dia

 	A kezdetek 	Vilmos herceg 1982. június 21-én látta meg a napvilágot a londoni St Mary's Hospitalban, William Arthur Philip Louis néven. Öccse, Harry két évvel később született - mindketten rajongva szerették édesanyjukat, Dianát, aki 1997-ben halt meg autóbalesetben. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Harry herceg élete képekben »

A kezdetek

Vilmos herceg 1982. június 21-én látta meg a napvilágot a londoni St Mary's Hospitalban, William Arthur Philip Louis néven. Öccse, Harry két évvel később született - mindketten rajongva szerették édesanyjukat, Dianát, aki 1997-ben halt meg autóbalesetben.

Kapcsolódó képgaléria:
Harry herceg élete képekben »

Dia

 	Szívek hercege 	Tündéri kisfiúból sármos pasivá cseperedett az évek során, nem csoda tehát, hogy a szőke herceg miatt hirtelen megugrott a női jelentkezők száma a St. Andrews Egyetemre, ahol 2005-ben szerezte meg diplomáját művészettörténetből.

Szívek hercege

Tündéri kisfiúból sármos pasivá cseperedett az évek során, nem csoda tehát, hogy a szőke herceg miatt hirtelen megugrott a női jelentkezők száma a St. Andrews Egyetemre, ahol 2005-ben szerezte meg diplomáját művészettörténetből.

Dia

 	Katonai karrier 	Vilmos gyerekkori vágya volt a katonai karrier, így miután lediplomázott, 2006 januárjában megkezdte tanulmányait a Királyi Katonai Akadémián. Hadnagyi rangját még az év decemberében kapta meg, két évvel később pedig mint haditengerészeti pilótát is felavatták. 	Kapcsolódó cikk: 	Büszke lehet rá Kate Middleton! Vilmos herceg olyat tett, amit nem vártál volna »

Katonai karrier

Vilmos gyerekkori vágya volt a katonai karrier, így miután lediplomázott, 2006 januárjában megkezdte tanulmányait a Királyi Katonai Akadémián. Hadnagyi rangját még az év decemberében kapta meg, két évvel később pedig mint haditengerészeti pilótát is felavatták.

Kapcsolódó cikk:
Büszke lehet rá Kate Middleton! Vilmos herceg olyat tett, amit nem vártál volna »

Dia

	Címlapon	A jóképű trónörökös az egyik legnépszerűbb tagja az angol királyi háznak. A Hello magazin címlapján 2010 februárjában pózolt - ez volt az első alkalom, hogy amatőr fotós készített róla sorozatot. A bevétellel egy hajléktalanokat segítő alapítványt támogattak.

Címlapon

A jóképű trónörökös az egyik legnépszerűbb tagja az angol királyi háznak. A Hello magazin címlapján 2010 februárjában pózolt - ez volt az első alkalom, hogy amatőr fotós készített róla sorozatot. A bevétellel egy hajléktalanokat segítő alapítványt támogattak.

Dia

 	Édesanyja nyomdokaiban 	Nem csak karitatív tevékenységével lépett Diana hercegnő nyomdokaiba, de édesanyjához hasonlóan a sajtóval is igyekszik jó kapcsolatot ápolni. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Diana hercegnő élete képekben »

Édesanyja nyomdokaiban

Nem csak karitatív tevékenységével lépett Diana hercegnő nyomdokaiba, de édesanyjához hasonlóan a sajtóval is igyekszik jó kapcsolatot ápolni.

Kapcsolódó képgaléria:
Diana hercegnő élete képekben »

Dia

 	Sportember 	A herceg több sportban is remekel: a lovaspóló nagy rajongója, de a focipályán is otthon érzi magát. Többször részt vett már jótékonysági futó- és motorversenyen is.

Sportember

A herceg több sportban is remekel: a lovaspóló nagy rajongója, de a focipályán is otthon érzi magát. Többször részt vett már jótékonysági futó- és motorversenyen is.

Dia

 	Eljegyzés 	A polgári családból származó Kate Middletont még egyetemista korában ismerte meg, eljegyzésüket nyolc együtt töltött év után, 2010. november 16-án jelentették be. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Kate Middleton - amikor még nem volt hercegnő »

Eljegyzés

A polgári családból származó Kate Middletont még egyetemista korában ismerte meg, eljegyzésüket nyolc együtt töltött év után, 2010. november 16-án jelentették be.

Kapcsolódó képgaléria:
Kate Middleton - amikor még nem volt hercegnő »

Dia

 	Vidám fotó 	A hivatalos eljegyzési fotósorozatban a komoly beállítások mellett vidám képek is helyet kaptak, melyeken a pár mosolyogva öleli egymást. Az esküvőre április 29-én, a londoni Westminster Apátságban kerül sor - a nagy eseményt világszerte közvetítik a tévécsatornák.

Vidám fotó

A hivatalos eljegyzési fotósorozatban a komoly beállítások mellett vidám képek is helyet kaptak, melyeken a pár mosolyogva öleli egymást. Az esküvőre április 29-én, a londoni Westminster Apátságban kerül sor - a nagy eseményt világszerte közvetítik a tévécsatornák.

Dia

 	Első hitvesi csók 	Az esküvőre április 29-én, a londoni Westminster apátságban került sor - a nagy eseményt világszerte közvetítették. A hivatalos első hitvesi csók a Buckingham-palota erkélyén csattant el. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Vilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanatai »

Első hitvesi csók

Az esküvőre április 29-én, a londoni Westminster apátságban került sor - a nagy eseményt világszerte közvetítették. A hivatalos első hitvesi csók a Buckingham-palota erkélyén csattant el.

Kapcsolódó képgaléria:
Vilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanatai »

Ezt is szeretjük
Fotó: