Újabb botrány a palotában! Vilmos és Katalin megint kiakasztotta a királynőt
Vilmos herceg és Katalin megint szembemegy a szabályokkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegnő ismét megszegi a palota szabályait, ugyanis bejelentették, hogy kisfiukkal, György herceggel együtt utaznak el jövőre Ausztráliába.

Ezt tiltják a szabályok, hiszen két trónörökös nem utazhat együtt egy gépen, ám Vilmosék egyáltalán nem törődnek ezzel.

Szabályt szegnek

Mint mondták, ez lesz kisfiuk, György első külföldi útja és egyben az első protokoll látogatása is, és eszük ágában sincs külön utazni.

Pedig a királyi udvar szabályai szerint vagy otthon kellene hagyniuk Györgyöt, vagy Katalinnak egy másik géppel kellene követnie gyermekükkel egyetemben Vilmos herceget. Az ország érdekei ugyanis azt követelik meg, hogy két közvetlen trónörökös ne utazzon egy repülőn. Egy sajnálatos szerencsétlenség esetén ugyanis két leendő uralkodót is elveszítene a brit birodalom.

Vilmos herceg azzal magyarázta döntésüket, hogy ők egy család és az államnak is költséghatékonyabb, ha együtt utaznak, hiszen így nem kell két gárda biztonsági ember, nem kell a repülőkkel is annyit bajlódni.

"Mit parádéznak"

Korábban a királyi család minden tagja a gyerekek nélkül utazott, II. Erzsébet gyermekeire dadák vigyáztak, míg ő szerte a világban utazgatott. Annak ellenére, hogy Katalin hercegnő édesanyját már felkérték, hogy legyen György herceg úgymond dadája, ám azt már lehet tudni, hogy Carole Middleton nem tart a családdal az új-zélandi és ausztrál út során.

Palotai források szerint a királynő nem fogadta éppen jól, hogy Vilmosék ismét fel akarják rúgni a protokollt, hiszen már György herceg keresztelőjével is többeket felháborítottak, mivel szembe mentek a hagyományokkal.

A kommentelők közül van, aki felelőtlennek tartja a hercegi párt, más pedig éles szavakkal támadta őket, amiért parádéznak gyermekükkel az adófizetők pénzén. 

Ezt is szeretjük