A hercegi esküvő legtündéribb vendégei
Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjéről a kis koszorúslányok és fiúcskák sem hiányozhattak.

Dia

 	Pippa, a koszorúslányok élén 	A koszorúslányokat  a menyasszony húga, Pippa Middleton vezette, aki hintón érkezett a kicsikkel. A képen Grace integet mellette. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Vilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanatai »

Pippa, a koszorúslányok élén

A koszorúslányokat  a menyasszony húga, Pippa Middleton vezette, aki hintón érkezett a kicsikkel. A képen Grace integet mellette.

Kapcsolódó képgaléria:
Vilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanatai »

Dia

 	Harryvel a hintón 	Harry Edward herceg kislányával, Lady Louise Windsorral üdvözölte a tömeget - le se tagadhatnák, hogy rokonok. 	Kapcsolódó cikk: 	Vilmos és Harry herceg, ahogy még senki sem látta őket »

Harryvel a hintón

Harry Edward herceg kislányával, Lady Louise Windsorral üdvözölte a tömeget - le se tagadhatnák, hogy rokonok.

Kapcsolódó cikk:
Vilmos és Harry herceg, ahogy még senki sem látta őket »

Dia

 	Kis angyalok kísérték 	Pippa vitte nővére fátylát, őt pedig négy szöszi leányzó kísérte - mindegyikük a menyasszonyéval harmonizáló fehér ruhát viselt. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Vilmos és Kate esküvőjének legfeltűnőbb ruhakölteményei »

Kis angyalok kísérték

Pippa vitte nővére fátylát, őt pedig négy szöszi leányzó kísérte - mindegyikük a menyasszonyéval harmonizáló fehér ruhát viselt.

Kapcsolódó képgaléria:
Vilmos és Kate esküvőjének legfeltűnőbb ruhakölteményei »

Dia

 	Móka és kacagás 	A gyerkőcök láthatóan felhőtlenül szórakoztak, és egyáltalán nem feszengtek se a díszes ruha, se a felhajtás miatt. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Vilmos herceg élete képeben »

Móka és kacagás

A gyerkőcök láthatóan felhőtlenül szórakoztak, és egyáltalán nem feszengtek se a díszes ruha, se a felhajtás miatt.

Kapcsolódó képgaléria:
Vilmos herceg élete képeben »

Dia

 	A legviccesebb esküvői kép 	Minden bizonnyal a tömeg hangos ujjongása zavarta a kis Margaretet, aki jobbnak látta a füleire tapasztani kezeit, de az arcáról is leolvasható, mennyire élvezi a helyzetet. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Kate Middleton élete képekben »

A legviccesebb esküvői kép

Minden bizonnyal a tömeg hangos ujjongása zavarta a kis Margaretet, aki jobbnak látta a füleire tapasztani kezeit, de az arcáról is leolvasható, mennyire élvezi a helyzetet.

Kapcsolódó képgaléria:
Kate Middleton élete képekben »

Dia

 	Hivatalos fotók 	Az esküvő után két nappal láttak napvilágot a hivatalos fotók, melyeken a legszűkebb családtagok mellett a picik is láthatók. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Vilmos herceg és Kate Middleton szerelme »

Hivatalos fotók

Az esküvő után két nappal láttak napvilágot a hivatalos fotók, melyeken a legszűkebb családtagok mellett a picik is láthatók.

Kapcsolódó képgaléria:
Vilmos herceg és Kate Middleton szerelme »

Ezt is szeretjük
Fotó: