Vilmos és Harry herceg végre elásták a csatabárdot: ez vezetett a kibékülésükhöz
Károly herceg is közrejátszott abban, hogy Vilmos és Harry kibékültek.

vilmos és harry herceg cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos és Harry herceg testvéri kapcsolata példaértékű volt hosszú évekig. Róluk talán sosem feltételezte volna senki, hogy egyszer szoros testvéri szövetségük meginoghat. Amikor Harry és Meghan hercegné 2018 májusában egybekeltek, egyre több cikk jelent meg romló viszonyukról.

Sussex hercege 2019 őszén bevallotta, hogy valóban megváltozott a viszonyuk, és mint minden testvérnek, nekik is vannak jobb és rosszabb periódusaik, jelen pillanatban pedig teljesen más utakon járnak. Az már csak hab volt a tortán, miután 2020 januárjában Meghannal bejelentették, hogy visszavonulnak magas rangú pozíciójukból a királyi családban. Ám mostanra sikerült végre elásniuk a csatabárdot.

Vilmos és Harry kapcsolata jó irányba fordult

A testvérek a nyilvánosság előtt utoljára 2020 márciusának elején jelentek meg a Nemzetközösség napján szervezett ünnepi szertartáson, akkor érezhető volt a feszült hangulat köztük, ám a koronavírus-járvány és édesapjuk egészségi állapota mindent megváltoztatott, ezt az Entertainment Tonightnak Katie Nicholl mesélte el. A nő a királyi család egyik hivatalos életrajzírója, így jól értesült bennfentesnek számít.

2020 márciusában érezhetően feszült volt a hangulat köztük.
2020 márciusában érezhetően feszült volt a hangulat köztük.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Videóhívások segítségével tartják a kapcsolatot, az elmúlt hetekben több családtagnak volt születésnapja, de azt hiszem, az törte meg a jeget, amikor Károly herceg elkapta a koronavírust, a testvérek egyből felkeresték egymást telefonon - magyarázta.

Úgy látja Cambridge és Sussex hercegének válláról is nagy kő esett le, miután újra felvették egymással a kapcsolatot.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Harry és Meghan most már szabadon építik a közös jövőjüket, Vilmos és Katalin is visszatérhetnek a régi, megszokott életükhöz, amit már nem bolygat fel a sok dráma. Nyilvánvaló volt, mennyi feszültség zajlott le a háttérben.

Bár a két herceg újra közel került egymáshoz, nem tartja valószínűnek a szakértő, hogy miután lecseng a járvány, Harry és Meghan túl sűrűn visszatérne Angliába, hiszen most már az Egyesült Államok az új otthonuk.

vilmos és harry
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Harryék jelenleg Tyler Perry színész és komikus luxusvillájában élnek Los Angelesben. Az elmúlt hetekben több cikk megjelent arról, hogy a herceg mekkora kihívásnak éli meg az új, amerikai életét. Rengeteg dolog hiányzik neki angliai múltjából, például a katonaság, de természetesen családtagjait is hiányolja, hiszen velük nőtt fel. Talán ez a honvágy is közrejátszott abban, hogy kibékült a bátyjával.

Richard Fitzwilliams, a királyi család másik szakértője a Daily Starnak adott interjút pár nappal ezelőtt, ő úgy látja, Harry egy része visszaköltözne az Egyesült Királyságba.

Charlotte hercegnő le sem tagadhatná édesapját

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy hasonlít Charlotte hercegnő Vilmos hercegre.

Ezt is szeretjük