Vilmos és Harry fejét ez a két gyönyörű lánytestvér csavarta el: őket imádták Katalin és Meghan előtt
Vilmos és Harry akár ugyanabba a családba is benősülhetett volna.

vilmos-és-harry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana és Károly két fia, Vilmos és Harry házasemberek. Az idősebbik herceg a 2000-es években ismerte meg élete párját, Katalint, akivel a St. Andrews-i Egyetem diákjaiként szövődött szerelem köztük.

Öccsét 2016-ban egy vakrandi során sodorta össze a sors feleségével, Meghannal. Mára mindketten szerető férjek és többgyermekes családapák.

Vilmos és Harry ezt a testvérpárt szerette Katalin és Meghan előtt

Ám ez nem volt mindig így. Agglegénykorukban jó pár hódítással büszkélkedhettek. Közvetlenül azelőtt, hogy megismerték volna jövendőbelijeiket, gyönyörű féltestvérekért rajongtak.

Isabella Calthorpe és Cressida Bonas édesanyjuk révén féltestvérek.
Isabella Calthorpe és Cressida Bonas édesanyjuk révén féltestvérek.
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Vilmos akkor ismerkedett meg az idősebbik nővérrel, amikor Katalinnal épp szünetet tartottak kapcsolatukban. Őrülten beleszeretett a nemesi családból származó Isabella Calthorpe-ba, ám rajongása egyoldalú maradt. A brit arisztokrácia tagjaként a szőke szépség nem akarta, hogy egy herceg feleségeként azonosítsák, meg akarta tartani az addig gondosan felépített függetlenségét. 

Bár a camebridge-i herceg ostromolta szerelmével, végül tudomásul kellett vennie, hogy nem lesz köztük több futó kalandnál. Mindezek után visszament Katalinhoz, aki pontosan tudta, hogy Isabella fenyegetést jelent a számára, ezért ultimátumot adott Vilmosnak. Azzal a feltétellel fogadta vissza, hogy minden kapcsolatot megszakít a nővel, az előkelőség pedig eleget is tett ennek a kérésnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Harry unokatestvérén, Eugénián keresztül ismerkedett meg a féltestvérek fiatalabbikával. Állítólag Cressida Bonas az első perctől kezdve levette a lábáról, kisvártatva el is hívta egy randevúra. Szerelmük 2012-től 2014-ig tartott, végül Bonas miatt mentek szét, aki nővéréhez hasonlóan nem akarta, hogy megbélyegezzék amiatt, hogy beházasodott a királyi családba.

Harry és Cressida 2014-ben a We Day UK elnevezésű jótékonysági eseményen.
Harry és Cressida 2014-ben a We Day UK elnevezésű jótékonysági eseményen.
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

- Féltem a kudarctól, a visszautasítástól, hogy nem csinálom jól, hogy nem vagyok tökéletes. Ezek sok helyzetben akadályoztak. Felnőttem, magabiztos lettem, és szerencsére megtanultam, hogy felesleges túl sokat foglalkozni apróságokkal - ecsetelte Bonas a Daily Telegraphnak.

Azóta mindketten párra leltek. Isabella a brit milliárdos, Richard Branson Sam nevű fia mellett találta meg a boldogságot, akivel 2013-ban házasodott össze, és két gyerekük született. Cressida férje pedig Harry Wentworth-Stanley lett, akivel 2020-ban álltak oltár elé.

Ő Katalin hercegné hasonmása

Heidi Agan élete gyökeresen megváltozott, amikor 2012-ben felfedezték, mennyire hasonlít Katalin hercegnére. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy Vilmos feleségével olyanok, mint az ikrek.

Ezt is szeretjük