Ki nem találod, mit csinált Charlotte és György az iskolai szünetben - Vilmos herceg kotyogta ki
Vilmos herceg elárulta, mit csináltak a rövid ideig tartó szabadságuk alatt a gyerekekkel.

györgy és charlotte cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné február 17-e és 21-e között voltak rövid ideig tartó szabadságon. Ezeken a napokon semmilyen kötelességet nem kellett teljesíteniük.

Természetesen a gyerekek is szabadok voltak, hiszen Charlotte és György iskolájában, a St. Thomas's Battersea Schoolban sem volt tanítás. Erre a pár napra az egész család levonult vidéki otthonukba, az Anmer Hallba, ami Norfolkon található.

Elképesztő, miben volt részük a hercegi csemetéknek vidéken

Miután véget ért a pár napos pihenés, Vilmos herceg Cardiffba volt hivatalos, ahol elmondta az ott jelenlévő Rhian Robertsnek, akinek családja egy tejüzemet vezet, így témába került a vidéki élet. Cambridge hercege erre el is mesélte, mit csináltak a gyerekekkel Norfolkon, írta meg a People magazin.

- Részt vettünk egy bárányellésen, Charlotte először ódzkodott mindettől, de György nagyon bátran viselkedett. Lajos pedig odáig volt a traktorokért. A gyerekek imádják a bárányokat, szívesen etetik is őket - mesélte a történetet.

Vilmos és Katalin amellett, hogy igyekszik minél több időt tölteni lurkóikkal, igyekeznek nekik megmutatni a vidéki élet szépségét.

Február közepén Katalin Giovanna Fletcher Happy Mum, Happy Baby podcast-sorozatában szintén arról mesélt, hogy édesanyaként mennyire fontosnak tartja, hogy a gyerekekkel olyan dolgokat is csináljanak, amik kizökkentik őket a mókuskerékből.

- A gyerekkoromból emlékszem, hogy mindig az egyszerű dolgokat csináltuk, például elmentünk együtt sétálni. Ugyanezt próbálom a saját gyerekeimmel is megtenni, mert ezek a közös programok elfeledtetik az emberrel az összes bonyodalmat és terhet.

Katalin legszebb ruhái 2019-ből

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkat viselt Katalin hercegné 2019-ben.

Ezt is szeretjük