Csupasz popsiját és cickóját villantotta Vikki Blows
A bombázót igazán gyönyörű testtel áldotta meg a sors, amit nem habozott közszemlére tenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 20 éves Vikki Blows Anglia egyik feltörekvő glamour modellje, akinek minden esélye megvan arra, hogy előbb-utóbb szép karriert fusson be.


A fekete hajú bombázó már számos magazinban mutatta meg intim bájait, ám most megjelent 2009-es falinaptárja, amelyben 12 vérforraló képen pózol bikavadítóan.

Vikki Blowsnak pedig még csak anyaszült meztelenre sem kellett vetkőznie ahhoz, hogy feltüzelje a pasikat, csábos testéből ugyanis csak úgy árad az erotika!

Persze nem kell megijedni, mert a bombázó azért megvillantja a fotókon csupasz popsiját és cicijét, mi most ezekből a képekből válogattunk.

Szégyenlős, és nem szereti a zoknit

A dögös modell hivatalos honlapján őszintén és kendőzetlenül osztja meg gondolatait a világról és véleményét az élet legfontosabb dolgairól.

Állítása szerint azért él a magamutogatásból, mert lusta volt ahhoz, hogy rendes munkát találjon magának.

Habár van jogosítványa, az autóját sosem tudja leparkolni, naponta többször is megmossa a kezét, és imád teázni. Blows saját magát szégyenlősnek tartja, és szinte mindig elfelejt zoknit húzni.

Az utóbbi időben a Gyilkosság Online és a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya című filmek tetszettek neki a legjobban, és nagyon szeretné, ha újra szerepelne az FHM 100 legszexisebb nőit felvonultató listáján.Sok rajongója azért imádja Vikki Blowst – akinek hat tetoválása és nyolc piercingje van -, mert nem fújatta fel melleit és nem az a tipikus szőke szilikoncica, akiket nap mint nap láthatunk a különböző férfimagazinok címlapján.
Ezt is szeretjük